محسن زنگنه عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس در گفتوگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه اصلاح ساختار بودجه باید توسط قوای سه گانه به مرحله انسجام برسد اظهار کرد: اصلاح مدیریت نظام مالیاتی، اصلاح قیمت گذاری حاملهای انرژی و مولدسازی داراییهای دولت از جمله مواردی است که باید در بحث اصلاح ساختار بودجه مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی افزود: البته باید برای اصلاح نظام بودجه ریزی کشور که بر اساس نظر کارشناسان باعث ناکارآمدی در خیلی از بخشهای کشور شده است، نگاه بلند مدت و کوتاه مدت داشت.
نماینده تربت حیدریه متذکر شد: ساختار معیوب بودجه نویسی باعث عدم تراز بودجه، کسری در آن، رشد نقدینگی و تورم، شده است در صورتی که حتی ردیف بودجه برخی دستگاهها و سازمانها قابل اصلاح و حذف است.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با بیان اینکه با اصلاح ساختار بودجه باید قطار مدیریت مالی کشور را به ریل اصلی خود بازگردانیم گفت: اصلاح کلان ساختار بودجه در حقیقت تغییر ریل مدیریت مالی کشور است که میتوان در این راستا اقدامات بزرگی را انجام داد، به طور مثال امکان دارد، فرایند اصلاح ساختار نیازمند مباحث بسیار است و قطعا باید در آن عدالت اقتصادی، اقتصاد مقاومتی، اقتصاد اسلامی و ارتباط میان بودجه با خزانه و بخشهای خصوصی و اصل ۴۴ دیده شود بنابراین مباحث کلان اصلاح ساختار بودجه طی دو یا سه ماه انجام نخواهد شد.
زنگنه ادامه داد: از یک سو نباید اصلاحات در بودجه را متوقف و در انتظار یک بحث عمیق، کشور را معطل نگاه داشت و از طرف دیگر این بحث نیازمند یک کار طولانی است و نمیتوان با چهار بند و ماده اصلاحات ساختاری مد نظر نظام و مقام معظم رهبری را انجام داد.
انتهای پیام/