به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا اسماعیلی مسئول اجرایی مجموعه «سفره دار» با بیان اینکه این نهاد یکی از زیر مجموعههای تخصصی جمعیت امام رضایی هاست، گفت: سفره دار از ابتدای رمضان ۹۹ با هدف ایجاد یک نهاد مرجع در بحث اطعام و قربانی ایجاد شد تا همه مردم در سراسر ایران، این مجموعه را بشناسند و ازین طریق اقدام به اطعام و قربانی کنند.
اسماعیلی با اشاره به اینکه مجموعه سفره دار با بیش از ۱۰۰ خیریه، گروه جهادی، NGO و فعال اجتماعی همکاری دارد، تاکید کرد: جامعه هدف سفره دار افراد تحت پوشش خیریهها و مراکز فعال این حوزه هستند و رویکرد ما قرار گرفتن در کنار خیریه ها، کمک به آنها و حمایت از نیازمندان است.
وی نقطه آغاز به کار مجموعه را استان البرز عنوان کرد و افزود: توسعه جغرافیایی سفرهدار محدود به البرز نیست و در تهران، سیستان و بلوچستان، خرمشهر، آبان، کاشان و سی سخت در حوزه اطعام نیازمندان فعالیت داریم.
مسئول اجرایی مجموعه سفرهدار افزود: علاوه بر طبخ روزانه غذا، با توجه به مناسبتهای مختلف، تاکنون ۱۵ پویش برگزار کردیم و ۷۰ هزار پرس غذای گرم طبخ و میان نیازمندان توزیع شده است.
اسماعیلی به فعالیت خیرین ایلام، سنندج، بهشهر، شیراز، گنبدکاووس و کاشان در حوزه قربانی اشاره کرد و گفت: در بحث بسته معیشتی هم در اصفهان، کاشان، تهران، خراسان شمالی و گلستان توزیع بسته داشتیم.
وی همچنین به طرح سفرهداران آسمانی اشاره کرد و گفت: در این طرح که مربوط به خیرات اموات است، مبالغی که از دوشنبه ساعت ۱۸ تا چهارشنبه ساعت ۱۳ جمع آوری میشود، در پخت روز پنجشنبه به نیت خیرات اموات استفاده و میان نیازمندان توزیع میشود.
مسئول اجرایی مجموعه سفره دار شعار مجموعه را «به امید روزی که هیچ سفرهای خالی از غذای گرم نباشد» عنوان و تاکید کرد: در راستای همین شعار و تحقق آن پویش «عیدی برای همه» راه اندازی شده و قرار است با حمایت مردم بسته معیشتی در اعیاد شعبانیه پایان سال میان نیازمندان آسیب دیده از شرایط کرونایی موجود توزیع شود.
انتهای پیام/