مهدی حسینی مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت:نظارت بر فرآیند تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی در ایام نوروز از اهمیت بیشتری برخوردار بوده و تشدید مییابد چراکه در این ایام تمایل و نیاز به خرید و استفاده از فرآوردههای خام دامی افزایش یافته و احتمال عرضه مواد غیربهداشتی و ناسالم توسط افراد سودجو بیشتر شده لذا حفظ و حراست از امنیت و سلامت غذایی جامعه نیاز به تلاشی بیش از پیش دارد.
او افزود: اکیپهای نظارتی و بهداشتی دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان از ۲۵ اسفند ۹۹ الی ۱۴ فروردین ۱۴۰۰ در اداره کل و ادارات دامپزشکی شهرستانها مستقر بوده و با نظارت بر فرآیند تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی در کشتارگاه ها، مراکز توزیع و عرضه، بسته بندی ها، رستورانها و همچنین بررسی و کنترل رعایت مقررات قرنطینهای و حمل و نقل دام و فرآوردههای خام دامی در سطح استان ضامن تامین سلامت و حفظ امنیت غذایی جامعه هستند.
مدیرکل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان اظهار داشت: تعداد این اکیپها در سطح استان ۴۷ اکیپ متشکل از ۹۲ دامپزشک، کارشناسان آموزش دیده بهداشتی میباشد که علاوه بر انجام بازدید و فعالیتهای نظارتی آماده پاسخگویی و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی دامپزشکی به همشهریان، روستاییان و دامداران هستند.
انتهای پیام/ع