در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی مشهدی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیرینی مشهدی که با نام شیرینی مربایی هم شناخته می‌شود یک شیرینی بسیار پرطرفدار است و به علت نکات ریز و مهمی که در طرز تهیه خود دارد شیرینی آسانی برای پخت در منزل نیست و دردسر‌های خودش را دارد. برای آماده کردن خمیر شیرینی مشهدی مراحل را باید با دقت و مرحله به مرحله انجام دهید تا نتیجه کارتان حرفه‌ای باشد؛ به همین دلیل کمتر کسی حاضر می‌شود این شیرینی دلنشین و خوشمزه را در خانه تهیه کند. اما مژده امسال ما به شما خمیر شیرینی آلمانی پمینا است که کار را برایتان راحت کرده و حالا می‌توانید مثل یک شیرینی‌پز حرفه‌ای خودتان در خانه شیرینی عیدتان را تهیه کنید.

استفاده از این خمیر شیرینی بسیار ساده است، تنها کافی است قبل از مصرف برای ۳۰ دقیقه آن را در محیط اتاق قرار دهید تا یخ‌زدایی شده و نرم شود. پس از نرم شدن خمیر شیرینی آلمانی شما می‌توانید آن را با کمک دست یا وردنه ورز دهید و قالب بزنید. به همین سادگی در یک چشم به هم زدن می‌توانید بدون دردسر و کثیف‌کاری شیرینی عیدتان را در خانه تهیه و نوش جان کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه شیرینی مشهدی با خمیر شیرینی آماده را به شما آموزش دهیم.


بیشتر بخوانید:

مواد لازم برای تهیه شیرینی مشهدی با خمیر شیرینی آلمانی

خمیر شیرینی آلمانی پمینا یک بسته
قالب شیرینی چهار عدد
گلیز شکلاتی سوربن به مقدار لازم
گلیز توت‌فرنگی سوربن به مقدار لازم
گلیز ساده به مقدار لازم
پودر پسته به مقدار لازم
پودر نارگیل به مقدار لازم
دانه کنجد به مقدار لازم

طرز تهیه شیرینی مشهدی با خمیر شیرینی آلمانی

شیرینی مشهدی یکی از شیرینی‌های محبوب و خوشمزه‌ای است که معمولا در ایام عید کنار دیگر خوراکی‌ها و تنقلات روی میز پذیرایی دیده می‌شود؛ اما به علت طرز تهیه سخت و پر جزئیات این شیرینی مربایی اغلب افراد ترجیح می‌دهند تا آن را از بیرون تهیه کنند. حالا شما می‌توانید با تهیه خمیر شیرینی آلمانی آماده پمینا به سادگی و بدون دردسر لذت پخت یک شیرینی خوشمزه را در خانه تجربه کنید. در ابتدا کافی است قبل از هر چیزی خمیر شیرینی آماده را از فریزر خارج کنید و اجازه دهید در دمای اتاق بماند تا یخ‌زدایی شده و کم‌کم نرم شود.

سپس خمیر شیرینی را از بسته بندی خارج کرده و به مدت سه دقیقبه با دست خوب ورز دهید تا کاملا یکدست شده و آماده شود. بعد از اینکه خمیر شیرینی شما خوب ورز داده شد ان را با وردنه صاف کنید و با قالب‌های شکل‌دار دایره‌ای، بته‌جقه یا با طرح گل آن را برش بزنید. در آخر وسط خمیر شیرینی‌ها را نیز با یک قالب دایره کوچک ببرید و خالی کنید. خمیر‌های کوکی قالب زده شده را با فاصله روی سینی فر بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه در دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد فر قرار دهید تا اماده شوند.

پس از گذشت ۱۵ دقیقه زمانی که شیرینی‌خا خوب پخته شدند ان‌ها را از فر بیرون بیاورید و روی سینی فلزی مخصوص شیرینی‌پزی قرار دهید تا خنک شوند. سپس روی نصف شیرینی‌ها را با گلیز شکلاتی بپوشانید و باقیمانده شیرینی‌ها را روی آن قرار دهید. حالا تقریبا شیرینی مشهدی شما اماده است.

فقط کافی است روی شیرینی‌ها را با قلمو به گلیز ساده آغشته کنید و سپس سطح آن‌ها را به دلخواه با پودر پسته، پودر نارگیل یا دانه‌های کنجد بپوشانید. در اخر هم گلیز توت‌فرنگی را در قیف شیرینی‌پزی بریزید و وسط شیرینی‌های آماده را با آن تزئین کنید. حالا شیرینی مشهدی شما آماده چیده شدن در کنار دیگر تنقلات عیدتان است؛ نوش جان!


منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.