میدری با بیان اینکه پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان وضعیت خانوادههای آسیب دیده از کرونا را جمع آوری کرده است، ادامه داد: سامانه رفاه ایرانیان از سال ٨٣ قرار بود تشکیل شود تا بتواند بین موسساتی که در حوزه امور خیریه کار میکنند هماهنگی ایجاد کند.
او با بیان اینکه سیستمهای هوشمند قبل از مراجعه، نیاز را تشخیص میدهد، افزود: در کشورهای دیگر مشخص شده پس از ٢ سال کسانی که از زندان مرخص میشوند به زندان باز میگردند.
معاون رفاه وزارت کار با بیان اینکه برای کاهش نرخ بازگشت به زندان اطلاعات آن به نهادهای حمایتی داده میشود و برنامههای توانمند کردن را سیستم تعیین خواهد کرد، گفت: با آموزش و پرورش و بنیاد احسان همکاری کردیم که فرزندان بازمانده از تحصیل را شناسایی کنیم و علت سنجی کنیم که چرا تحصیل نمیکنند.
او با بیان اینکه ما الان میتوانیم تشخیص دهیم که چرا بچهها به مدرسه نمیروند و ما میتوانیم خانواده را حمایت کنیم، گفت: زیر ساختی که به وجود آمده که اطلاعات خانواده را ارزیابی میکند و باید اطلاعاتش را به نهادهای حمایتی قرار دهد.
میدری افزود: اطلاعات ثبتی در سازمانهای حمایتی و نهادهای ثبتی وجود دارد، اما اطلاعات میدانی ما برای تشخیص نکته مهم ارزیابی است.
او با بیان اینکه وضعیت انسانها پیچیده است و اطلاعات ثبتی همه چیز را نشان نمیدهد.
معاون رفاه وزارت کار با بیان اینکه شناسایی گام اول است، افزود: موسسات شرکتها و دولت باید مسائل شناخته شده را حل کنند.
میدری گفت: شدت آسیبی که کرونا به تمام بشر وارد کرد در تاریخ معاصر بی نظیر است و درآمد هایدولت کاهش یافته ورکود اقتصادی انجام شده است.
او با بیان اینکه در حوزه خبرنگاری بیمه ناقص است و بعد از فوت تحت حمایت قرار نمیگیرند، گفت: سیستم را باید اصلاح کنیم که پوشش بیمه کامل شود و از ابزارهای غیر مرسوم استفاده کنیم.
میدری گفت: ١۴٠ هزار کودک مدرسه نمیرفتند که با شناسایی و حمایت آنها ١٠ هزار نفر را به مدرسه و تحصیل برگشت دادیم.
او تصریح کرد: طرح حمایت از کودکان بازمانده با همکاری بنیاد برکت در شهرستانهای بهارستان خرشمهر بشاگرد و ... اجرا شده است.
انتهای پیام/