مدیرکل دامپزشکی بوشهر گفت: طرح تشدید، کنترل و نظارت بهداشتی بر بازار عرضه کننده مواد پروتئینی در آستانه سال جدید در استان آغاز شد.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، مرتضی بحرانی مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر بیان کرد: با توجه به در پیش بودن ایام تعطیلات نوروز و افزایش تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی، فعالیت گروه‌های نظارت بهداشتی دامپزشکی در استان افزایش می‌یابد.

او افزود: بر این اساس طرح تشدید، کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز از ۲۵ اسفند آغاز  شده است و تا ۱۴ فروردین سال ۱۴۰۰ ادامه دارد.


بیشتر بخوانید


مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر ادامه داد: طبق برنامه‌ریزی‌ صورت گرفته، ۴۰ دامپزشک و ۵۲ بازرس بهداشتی در این طرح فعالیت دارند و هر روز ۲۸ گروه کاری ثابت و سیار با همکاری شبکه‌های بهداشت، اداره تعزیرات و دیگر ادارات مرتبط، از ساعت ۸ تا ۲۰ بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی نظارت می‌کنند.

بحرانی عنوان کرد: در این طرح بر تمام مراکز توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی شامل مرغ فروشی‌ها، قصابی‌ها، ماهی فروشی‌ها و رستوران‌ها و غذافروشی‌ها نظارت می‌شود.

او تاکید کرد: در نظارت‌ها رعایت بهداشت فرآورده، بهداشت فردی عرضه‌کننده و بهداشت ابزار کار مورد توجه است.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.