به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، در گذشته، نان تیری در منازل و توسط بانوان در جشنها و مراسمات، مانند عید نوروز پخته میشد و از نظر فرهنگی در میان مردم خصوصا بروجرد و خرم آباد ارزش والایی داشته است. به گونهای که یکی از برنامههای بانوان برای تدارکات عید نوروز، اختصاص دادن زمانی برای پخت شیرینی نان تیری بود.
در حال حاضر این شیرینی سنتی توسط افراد انگشت شماری در لرستان تولید میشود، لازم به ذکر است مهارت پخت نان تیری به شماره ۲۱۵۷، در سوم تیرماه ۱۳۹۹ در فهرست آثار ناملموس ملی ثبت شده است.
انتهای پیام/ر