به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان، فرهنگ اصیل ایرانی فرهنگی آمیخته با شادی و نشاط و برخوردار از روحیه امید و سازندگی است.
جشنها و آیینهای باستانی همچون نوروز، شب یلدا، مهرگان و ... که به صورت همگانی و یکپارچه برگزار میشده نشان از اتحاد و همدلی ایرانیان در تمامی عصرها دارد.
همه ما در طول عمرمان برای شاد زیستن تلاش میکنیم و سعی داریم با دست زدن به کارهای مختلف مثل تحصیل در رشته مورد علاقه، انتخاب شغل خوب، برنامهریزی برای تفریحات و سرگرمیهای گوناگون و ... شادی و رضایت را بیشتر در زندگی تجربه کنیم.
امین سرلکی کارشناس ارشد روانشناسی در رابطه با اینکه چگونه میتوانیم زندگی شادتری داشته باشیم، گفت: برای احساس رضایت از زندگی و شاد بودن چشم انتظار دیگران نباشید و تلاش کنید تفکر مقایسهای را کنار بگذارید.
او افزود: مراقبت از جسمتان را در اولویت کارها قرار دهید و به جسم و روان خود احترام بگذارید و از آنها مراقبت و نگهداری کنید.
سرلکی ادامه داد: به گفته مارتین سلیگمن، پدر روانشناسی مثبتگرا، ۶۰ درصد از میزان شاد بودن ما انسانها به ژنها و محیط زندگی بستگی دارد و ۴۰ درصد باقیمانده، دست خود ما است، پس باید تلاش کنیم حتی اگر در محیط نامناسبی زندگی میکنیم شرایطی را برای ورود شادی به زندگی مان فراهم کنیم.
او افزود: سعی کنید از هر لحظه زندگی و کارهایی که انجام میدهید در همان زمان لذت ببرید، لذت بردن را منوط به نتیجه پایانی نکنید.
این روانشناس ادامه داد: سعی کنید برای خود هدفهای کوچک و بزرگ ترسیم کنید و برای رسیدن به آنها تلاش کنید، رسیدن به اهداف کوچک شما را شادتر و انگیزه تان را برای تلاش بیشتر میکند.
سرلکی افزود: سعی کنید در طول روز زمانی را به خود و خانواده اختصاص دهید و از در کنار هم بودن لذت ببرید.
او افزود: غرق شدن بیش از اندازه در کار برای شما خستگی به همراه میآورد و در طولانی مدت موجب افسردگی شما میشود.
این روانشناس گفت: سعی کنید در کلاسهای مورد علاقه خود شرکت کنید و زمانی را به پرداختن به علایق خود در نظر بگیرید.
انتهای پیام/ق