به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، علفهای هرز به عنوان آفت گیاهی به طور متوسط ۲۵ درصد به تولیدات کشاورزی خسارت وارد میکنند که این زنگ خطری برای کشاورزان است که با بهرهگیری از توصیههای فنی کارشناسان و انجام عملیات به موقع مبارزه با علفهای هرز میتوان علاوه بر افزایش راندمان تولید، محصولی با کیفیت تولید کرد.
محمودرضا افلاکی مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: عملیات مبارزه با علفهای هرز مزارع گندم و جو در سال زراعی جاری در سطح ۵۲۹۱ هکتار آغاز شده و همچنان ادامه دارد.
او افزود: علفهای هرز یکی از عوامل کاهنده عملکرد محصولات کشاورزی هستند که باید در راستای کنترل آنها مبارزه مؤثر و به موقع انجام شود.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان تصریح کرد: تا تاریخ ۱۸ اسفند ماه ۹۹ در کل استان در سطح ۵۲۹۱ هکتار از مزارع گندم و جو علیه علفهای هرز با استفاده از علف کشهای اختصاصی مبارزه شیمیایی انجام شده که از این سطح در حدود ۲۷۷۷ هکتار در مزارع گندم و ۲۵۱۴ هکتار در مزارع جو صورت گرفته است و این روند ادامه دارد.
او با اشاره به مهمترین انواع علفهای هرز باریک برگ بیان کرد: علفهای دم روباهی، جودره، جو وحشی، برموس، یولاف، فالاریس، چچم از علفهای باریک برگ هستند و از علفهای هرز پهن برگ نیز میتوان به خاکشیر، سلمه تره، میاگروم، تلخه و ماشک اشاره کرد.
انتهای پیام/م