به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان گفت:از ابتدای شروع ویروس کرونا با اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی همه روزه تیمهای بهداشت محیط کار این دانشگاه از نحوه رعایت دستورالعملهای بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بازدید میکنند.
دکتر سید مهدی طباطبایی ادامه داد: در این طرح تیمهای نظارتی بر اجرای شیوه نامههای بهداشتی نظارت دارند و در بازرسیهای صورت گرفته برای بیش از چهار هزار واحد صنفی اخطاریه صادر شده و بیش از ۷۰۰ واحد صنفی به علت رعایت نکردن مسائل بهداشتی پلمب شدند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رعایت نکات بهداشتی در اماکن عمومی را در پیشگیری و کنترل بیماری مؤثر دانست و افزود: در شرایط همهگیری بیماری کرونا، لزوم رعایت نکات بهداشتی در مراکز صنفی و کارگاهی، ادارات و سازمانها به عنوان یکی از محلهای پر رفت و آمد مردم از اهمیت ویژهای برخوردار است.
او با اشاره به اینکه مردم میتوانند از طریق کد «کیو آر» بر واحدهای صنفی نظارت کنند افزود: تمامی اصناف، ادارات، سازمانها، کارگاهها، کارخانجات و اماکن باید کد (QR) داشته باشند تا مردم بتوانند با تلفن هوشمند آن را اسکن کرده و سوالات وضعیت بهداشتی مربوط به اجرای نکات آن صنف را پاسخ دهند و پس از پاسخ به سوالات، پیگیریتوسط بازرسان بهداشتی انجام خواهد شد.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: هموطنان میتوانند با سامانه تلفنی ۱۹۰ مشکلات بهداشتی را با کارشناسان مطرح کنند تا در کمترین زمان ممکن مورد رسیدگی قرار گیرد.
انتهای پیام/گ