ایلان ماسک مدعی شده که یک سوال را همیشه در مصاحبه با افراد جویای کار می‌پرسد و این سوال مشخص می‌کند که افراد چقدر صادق هستند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ایلان ماسک مدعی شده که یک سوال را همیشه در مصاحبه با افراد جویای کار در کمپانی‌های زیر نظر او می‌پرسد و این سوال مشخص می‌کند که افراد راست می‌گویند یا دروغ. به عنوان رییس تسلا، اسپیس ایکس و موسس Neuralink و The Boring Company، این کارآفرین و میلیاردر ۴۹ ساله وقتی پای کسب و کار در میان باشد کارش را بسیار خوب بلد است. همچنین او اخیراً با ۱۳۶ میلیارد پوند ثروت به ثروتمندترین مرد جهان تبدیل شد و جای تعجب ندارد که هر کسی بخواهد ترفند خاص او در استخدام کارمندان جدید را بداند. ایلان ماسک علاقه اب به دانشگاه یا کالجی که افراد مدرک خود را از آنجا گرفته اند یا حتی سطح تحصیلاتشان ندارد.


بیشتربخوانید


ماسک در جریان یک مصاحبه در سال ۲۰۱۴ در این باره چنین گفته است: «حتی اصلاً لازم نیست مدرک دانشگاهی یا حتی دبیرستان داشته باشید». به جای مدرک دانشگاهی، ایلان ماسک به دنبال «مدرکی دال بر توانایی‌های منحصربفرد» است وقتی پای استخدام کارمندان جدید به میان می‌آید. او که ۷ فرزند دارد در این باره می‌گوید: «اگر سابقه‌ای ثبت شده از دستاورد‌های منحصربفرد وجود داشته باشد، این احتمال وجود دارد که این دستاورد‌ها در آینده نیز ادامه داشته باشند». البته افراد خیلی ساده می‌توانند در رزومه خود یا در مورد دستاوردهایشان دروغ بگویند، اما ماسک سوالی دارد که برای گیر انداختن دروغگویان طراحی شده است.

سوال خاص ایلان ماسک در مصاحبه‌های کاری که با آن مچ دروغگو‌ها را می‌گیرد!

وی در سخنرانی نشست مدیریت جهانی در سال ۲۰۱۷ فاش کرد که در مصاحبه‌های کاری از افراد یک سوال خاص می‌پرسد: «در مورد برخی از سخت‌ترین مسائلی که رویش کار کرده‌ای و اینکه چطور توانسته‌ای آن‌ها را حل کنی به من بگو». بر اساس تحقیقاتی که نتایج آن در مجله مطالعات کاربردی در زمینه حافظه و شناخت در دسامبر ۲۰۲۰ منتشر شده است، برخی روش‌های گیر انداختن دروغگویان در مصاحبه‌های کاری بر اساس تکنیک ایلان ماسک طراحی شده و مشخص شده که این تکنیک‌ها کاملاً اثرگذار هستند. یکی از این تکنیک‌ها «مدیریت اطلاعات نامتقارن» (Asymmetric Information Management (AIM)) نام داشته و برای دادن ابزاری واضح و ساده به دست مصاحبه شونده برای نشان دادن بیگناهی یا دروغگویی شان از طریق اطلاعات جزیی طراحی شده است.

کودی پورتر از نویسندگان این تحقیق و استاد ارشد دانشگاه پورتسموث در این باره گفته است: «جزییات کوچک شریان حیات بررسی‌های تحقیقی بوده و می‌توانند واقعیاتی برای بررسی و شواهدی برای مشکوک شدن را در اختیار بازرسان قرار دهند». او به طور خاص می‌گوید که مصاحبه کنندگان شغلی باید دستورالعمل‌های شفافی در اختیار مصاحبه شوندگان قرار دهند مبنی بر اینکه «اگر صحبت‌های طولانی‌تر و با جزییات بیشتری در مورد وقاعی یا علایقشان ارائه دهند، بازرس بهتر می‌تواند دریابد که آیا آن‌ها دروغ می‌گویند یا در حال بیان واقعیت هستند».

سوال خاص ایلان ماسک در مصاحبه‌های کاری که با آن مچ دروغگو‌ها را می‌گیرد!

پورتر در ادامه تصریح می‌کند: «در مقابل، دروغگویان سعی می‌کنند دروغ خود را پنهان کنند. این بدان معناست که آن‌ها به احتمال زیاد به شکلی استراتژیک سعی در پنهان کردن اطلاعات در پاسخ به روش AIM دارند». همچنین این مطالعه نشان داد که استفاده از روش AIM می‌تواند احتمال شناسایی دروغگویان را تا ۷۰ درصد افزایش دهد.

منبع: روزیاتو 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۲ ۰۲ فروردين ۱۴۰۰
بمیرم حاضر نیستم برای این دیوانه پول و فرعون سکه مجازی و روانی پولدار کار بکنم!
Iran (Islamic Republic of)
وکتور
۱۶:۲۵ ۰۴ فروردين ۱۴۰۰
چرا ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۵۵ ۲۳ فروردين ۱۴۰۰
خدا بیامرزتت!!