یک متخصص تغذیه گفت: سیب زمینی بسیار سیر کننده است و در مقایسه با نان و برنج، جایگزین خوبی به حساب می‌آید.

نرگس جوزدانی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  درباره فواید و مضرات سیب زمینی اظهار کرد: سیب زمینی یکی از سبزیجات نشاسته‌ای خیلی مفید است.

او افزود: سیب زمینی با وجود اینکه حاوی مقدار زیادی نشاسته است، اما در پایه غلات جای می‌گیرد.

جوزدانی تصریح کرد: سیب زمینی به علت اینکه حاوی کربوهیدرات‌های مفید است، آلرژی ایجاد نمی‌کند. سیب زمینی در مقایسه با دیگر غذاهای با کربوهیدرات بالا، بسیار سیر کننده است و در مقایسه با نان و برنج جایگزین خوبی به حساب می‌آید.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: سیب زمینی علاوه بر ویتامین و مواد معدنی بالا، دارای انرژی زیادی هم هست که افراد می‌توانند در زمان گرسنگی آن را مصرف کنند.

جوزدانی با بیان اینکه سیب زمینی سرخ شده ترکیبی از روغن و نشاسته است، تاکید کرد: سیب زمینی سرخ شده به علت روغن و نشاسته به هیچ عنوان خاصیت سیرکنندگی نداشته و افرادی که ترکیبی از این دو یعنی دونات و سیب زمینی را مصرف می‌کنند دچار آسیب به بدن خود خواهند شد.

او در پایان یادآوری کرد: بیشتر خانواده‌ها سیب زمینی را به عنوان میاه وعده برای فرزندان خود سرخ می‌کنند در حالیکه این ماده غذایی به علت ترکیب با روغن نه تنها برای بدن خوب نیست و خاصیت سیرکنندگی ندارد بلکه انرژی را از آن‌ها گرفته و باعث اضافه وزن می‌شود بنابراین باید در مصرف هر نوع ماده غذایی به خصوص سیب زمینی حد تناسب را رعایت کرد تا دچار عوارض بعد از آن نشد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

برچسب ها: سیب زمینی ، اضافه وزن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.