مدیرکل امور عشایر استان اصفهان گفت: عشایر استان اصفهان در مقایسه با سال‌های قبل که اواخر اردیبهشت به منطقه وارد می‌شدند امسال دست‌کم ۱۰ روز دیرتر به مناطق ییلاقی وارد شوند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، مختار اسفندیاری مدیرکل عشایر استان اصفهان دلیل  تاخیر۱۰ روزه عشایر را امید به بهبود اوضاع شیوع ویروس کرونای انگلیسی در استان‌های گرمسیر و خوزستان برشمرد و افزود: با این وجود تدابیر پزشکی و بهداشتی لازم برای کوچ عشایر به استان اتخاذ خواهد شد.

او اظهارکرد: از سوی دیگر به دلیل بارش ناچیز در مدت اخیر نیاز است تا مراتع استان با بارش‌های بهاری بخصوص در ماه اردیبهشت تا حدی بازیابی شود و حجم علوفه در آن افزایش یابد.

مدیرکل عشایر استان اصفهان خاطرنشان کرد: سرسبزی مراتع بیشتر به بارش‌های بهاری وابسته است بنابراین به‌دلیل نبود بارش در فروردین باید چشم انتظار بارندگی در اردیبهشت باشیم.

اسفندیاری تصریح کرد: بر اساس هماهنگی‌ها ایستگاه‌های غربالگری کرونا در مبادی ورودی عشایر به استان دایر خواهد شد تا تدابیر پزشکی برای مبتلایان احتمالی به کووید-۱۹ و یا کرونای انگلیسی اتخاذ شود.

او ادامه داد: توزیع اقلام بهداشتی همچون سال گذشته و ارائه نکات آموزشی پیشگیرانه از بیماری کووید-۱۹ نیز در دستور کار قرار گرفته است.

طبق آمار اداره کل امور عشایر استان اصفهان، ۹هزار و ۶۰۵ خانوار عشایری در استان اصفهان زندگی می‌کنند که این تعداد شامل ایلات قشقایی، بختیاری و عرب جرقویه هستند.

در شهر‌های بویین میاندشت، فریدن و چادگان واقع در غرب استان ۲۷ هزار نفر عشایر ایل بختیاری و در سمیرم، دهاقان و شهرضا در شمال استان ۲۴ هزار نفر از ایل قشقایی و محمدآباد و نصرآباد در شرق اصفهان سه هزار نفر عشایر از طایفه عرب جرقویه سکونت دارند.

عشایر این خطه ۲۸ درصد مواد کالا‌های این استان را تامین و ۳۰ تا ۳۵ هزار متر مربع انواع فرش، جاجیم، گلیم، کیف و محصولاتی از این دست، ۵۵ هزار تن لبنیات، ۳۰۰ تن عسل و ۱۵۰ هزار تن سیب درختی تولید می‌کنند.


منبع:ایرنا

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار