استاندار لرستان گفت: در حوزه تخصیص آب به لرستان ظلم شده است در حالیکه منابع آبی غنی در این استان وجود دارد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از لرستان، سید موسی خادمی استاندار لرستان روز سه شنبه در جلسه شورای اداری با حضور رئیس قوه قضائیه در لرستان گفت:در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس لرستان بعنوان استان پشتیبان و همانند استان خط مقدم در معرض تهاجمات دشمن قرار گرفت.

او اظهار داشت:لرستان ۸۶۰ خانم جانباز و شهید در دوران دفاع مقدس تقدیم کرده است و این بیانگر این است که لرستان در معرض بمباران همانند استان‌های مرزی بوده است و در این دوران هم فرصت سرمایه گذاری را از دست داده و هم امکانات موجود را از دست داده است.

 استاندار لرستان ادامه داد: پس از دوران دفاع مقدس لرستان در میان استان‌های صدمه دیده از جنگ دیده نشد و از اعتبارات بازسازی بهره‌ای نگرفت و لرستان دچار عقب ماندگی تاریخی شود و زمانیکه دولت‌ها در حال سرمایه گذاری بودند لرستان فرصت‌ها را از دست داد.

خادمی عنوان کرد: به دلیل نبود زیرساخت سرمایه گذاری چندانی نیز در استان انجام نشد و اکنون راه برون رفت لرستان از مشکلات موجود ایجاد نگاه ویزه و برقراری تبعیض مثبت است و لرستان نیازمند امتیازات مثبت برای رفع عقب ماندگی‌ها است.

او اضافه کرد: به دلیل اینکه مردم استان توان چندانی در سرمایه گذاری ندارند و سرمایه گذاری بیرونی به دلیل ضعف زیرساخت‌ها تمایل به سرماهی گذاری ندارد باید نهاد‌های عمومی غیردولتی به لرستان کمک کنند و جریان صنعت و توسعه را در لرستان ایجاد کنند.

استاندار لرستان با اشاره به توجه به مزیت لرستان گفت: مزیت نسبی لرستان کشاورزی است و راه کشاورزی از مسیر آب عبور می‌کند و در این راستا به لرستان ظلم شده است چراکه در حوزه کرخه با ۵۱ هزار کیلومتر مربع است و لرستان ۱۶ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع حدود ۳۲.۱ از این مساحت را داراست و کل تولیدات کرخه ۵.۶ میلیارد است و ۲.۵ میلیارد متر مکعب متعلق به لرستان یعنی ۴۴.۷ است.

خادمی افزود:۱۷.۳ درصد مساحت و ۵.۲۵ تولید آب دارد، اما در تخصیص لرستان ۲۱ درصد تخصیص دارد و خوزستان ۵۰ درصد تخصیص را دارد و همین اتفاق در حوزه کارون رخ داده است و خوزستان ۶۹.۳ درصد تخصیص گرفته و لرستان ۳.۴ در صد تخصیص دارد.

اواظهار داشت: ایجاد توسعه صنایع مرتبط با نفت وگاز از مطالبات لرستان است و باید خوراک به استان داده شود وتسریع در تکمیل زیرساخت‌های استان ایجاد شود.

 استاندار لرستان ادامه داد: اولویت‌های ترجیحی برای سرمایه گذاران در لرستان باید ایجاد شود تا امکان سرمایه گذاری در لرستان مهیا شود.

خادمی گفت: در سال‌های اخیر ریسک پذیری مدیران کاهش یافته است و باید در لرستان کمیته تعاملی با حضور دستگاه‌های نظارتی ایحاد شود و موارد تشخیصی و مصلحت عمومی انجام شود.

اوگفت: در اختلافات دولت با موارد شخصی به دلیل مستندات طرف مقابل رای برعلیه دولت می‌گیرد در حالیکه دولت نتوانسته خوب دفاع کند و باید در این موارد با دقت و رویه متفاوت تری بررسی شود که حقوق دولت ضایع نشود.

انتهای پیام/ر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.