به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، فرهاد قلینژاد مدیرکل حفاظت از محیط زیست بوشهر بیان کرد: نتایج هیستوپاتولوژی ماهیهای نمونه برداری شده نشان میدهد که تلف شدن این دسته از ماهیها متاثر از از آلایندگیهای محیطی نبودهاست و احتمال رهاسازی پس از صید و مرگ آنها افزایش مییابد.
او افزود: بر اساس بررسیهای اولیه کارشناسان محیط زیست همه واحدهای صنعتی منطقه در روزهای منتهی به این رخداد، فعالیت نرمال داشتهاند و گزارشی مبنی بر وقوع آلودگی دریافت نشده است.
قلی نژاد ادامه داد: همچنین این ماهیها از گونه کتو و از خانواده گیش ماهیان هستند که بصورت گلهای در سطح و در آبهای عمیق حرکت و مهاجرت میکنند و تاثیر انتشار آلودگی بصورت نقطهای در دور از ساحل امکان ندارد و آلودگی صنایع بیشتر بر آبهای کم عمق ساحلی اثر میگذارد.
بیشتر بخوانید
مدیرکل حفاظت از محیط زیست استان بوشهر عنوان کرد: علاوه بر این ماهیهای مشاهده شده در ساحل در حال فساد بودهاند که این امر نشان میدهد این مرگ و میر ناشی از آلودگی ساحل و مرگ زود هنگام نبودهاست.
او گفت: حساسیت افکار عمومی استان بوشهر نسبت به این رخداد مهم که با سلامتی و تغذیه مردم در ارتباط است و محیط زیست پیرامونی و احساس مسئولیت و دغدغه انسانی هم استانیها جای خرسندی و قدردانی دارد.
چهارم اسفند ۱۳۹۹ تصاویری مبنی بر تلف شدن جمعی از ماهیها در ساحل عسلویه منتشر شد که واکنشهای بسیاری به دنبال داشت.
انتهای پیام/س