مهرداد اسکندری رییس اداره صنعت، معدن و تجارت هندیجان در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: نظارت تیمهای بازرسی مشترک بر نحوه توزیع آرد و کیفیت تولید و عرضه نان در نانواییهای سطح شهرستان تشدید میشود.
وی بهبود کمی و کیفی پخت نان را از انتظارات مردم عنوان کرد و افزود: با توجه به شرایط شیوع بیماری کرونا، تشدید بازرسی و نظارت بر رعایت شیوه نامههای بهداشتی و کیفیت نان تولیدی نیز یک ضرورت به شمار میرود.
اسکندری با تاکید بر تشدید و تداوم بازرسیها و ارجاع پرونده متخلفان به اداره تعزیرات حکومتی شهرستان به منظور جلب رضایت شهروندان بیان داشت: نصب تابلو اطلاعات ضروری از قبیل؛ ساعات کار و تعطیلی نانواییها، قیمت و وزن نان و شماره تماس رسیدگی به شکایات مردمی، در ورودی نانواییها و در معرض دید مشتریان الزامی است و اداره صمت، مسئولیت نظارت مستمر و برخورد قانونی با متخلفان را برعهده دارد.
این مقام مسئول، رعایت مسائل بهداشت فردی و بهداشت محیط، رعایت وزن چونه و کیفیت نان تولید شده و دارا بودن کارتهای بهداشت کارگران را از دیگر موارد مربوط به نانوایان عنوان کرد.
انتهای پیام/گ