حجتالله جلیلیان رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بندر ماهشهر در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: در ۳ سال گذشته، ۱۵۰ هکتار به سطح جنگلهای مانگرو بندر ماهشهر افزوده شده و مساحت این جنگلها در شهرستان به ۶۵۰ هکتار رسیده است.
او افزود: خوریات بندر ماهشهر از نظر اکولوژیکی، یکی از مهمترین زیستگاههای آبزیان است و از نظر جذر و مد شرایط ویژهای دارند که برای استقرار درختان حرا مساعد است.
جلیلیان بیان کرد: با توجه به وظیفهای که اداره منابع طبیعی و آبخیزداری در قبال حفاظت از سواحل شهرستان دارد، به منظور تثبیت حاشیه ساحلی و جلوگیری از فرسایش خاک نسبت به کاشت نهال حرا در سواحل اقدام کردیم.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بندر ماهشهر اظهار داشت: پیش از اداره منابع طبیعی، صنایع پتروشیمی در ۱۰ سال، ۵۰۰ هکتار حراکاری در سطح منطقه انجام داده بودند که با احتساب این موضوع، مساحت فعلی جنگلهای مانگرو در سطح شهرستان به ۶۵۰ هکتار رسیده است.
این مقام مسئول ظرفیت جنگلهای مانگرو بندر ماهشهر را در سطح استان بینظیر دانست و گفت: امسال نیز برنامه داریم تا از طریق جذب اعتبارات استانی و با مشارکت برخی از پتروشیمیها، جنگلهای مانگرو را در بندر ماهشهر توسعه دهیم.
او با بیان اینکه بر اساس برآوردهای انجام شده، این ظرفیت وجود دارد که چیزی حدود یک هزار هکتار به جنگلهای مانگرو بندر ماهشهر اضافه شود که امیدواریم پتروشیمیها نیز در این زمینه به اداره منابع طبیعی کمک کنند، ادامه داد: با توسعه جنگلهای مانگرو زیستگاههای جدید برای آبزیان ایجاد میشود که این امر باعث توسعه آبزیپروری و ایجاد اشتغال در شهرستان میشود.
او یکی دیگر از ویژگیهای جنگلهای مانگرو را جنبه توریستی آن عنوان کرد و بیان داشت: با ایجاد اسکلههای توریستی در حاشیه جنگلهای حرا، میتوان نظر گردشگران را به شهرستان جلب کند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بندر ماهشهر تاکید کرد: خورهای منتهی به شهرستان در پلاک ۴۴ موسوم به شبه جزیره، پلاک ۶ موسوم به خور نمک، پلاک ۲۷ موسوم به شرایع و هور بندر ماهشهر، اطراف اسکله خورسمایلی و اطراف بندر مجیدیه مکانهایی هستند که حراکاری شدهاند.
انتهای پیام/گ