به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، معصومی رئیس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان با بیان به اینکه از این تعداد ۳۴ مصدوم مربوط به سوانح رانندگی بودند، گفت: ۷۶ نفر از مصدومان مرد و مابقی زن بودند که در قالب ۸۷ ماموریت هوایی به مراکز درمانی موجود در استان همدان منتقل شدند.
او با اشاره به اینکه ۱۳ مورد از ماموریتهای اورژانس هوایی از طریق مرکز ۱۱۵ انجام شده گفت: بیشترین تعداد ماموریتهای اورژانس هوایی استان همدان در سال گذشته به ترتیب در شهرستانهای نهاوند با ۳۱ مورد، کبودراهنگ ۲۵ مورد و ملایر ۱۷ مورد انجام شده است.
اوبا بیان اینکه مصدومان انتقال داده شده با اورژانس هوایی ۳۰ تا۶۰ سال سن داشتندتاکید کرد: ۲۴ درصد ماموریتهای اورژانس هوایی استان برای انتقال مصدومان سوانح رانندگی و ۷۶ درصد نیز سایر حوادث (غیرتصادفی) بوده است.
معصومی با بیان اینکه فعالیت اورژانس هوایی استان همدان از سال ۹۳ و در قالب تفاهم نامهای با هلال احمر برای اجرای ماموریتها از طریق فرودگاه همدان آغاز شده است، گفت: پس از آن قراردادی با هوانیروز کرمانشاه منعقد و محوطه بیمارستان بعثت شهر همدان برای فرود بالگرد با ایجاد پد استاندارد آماده شد.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان یاد آور شد:فعالیت اورژانس هوایی در طول روز (یکساعت پس از طلوع آفتاب تا یکساعت قبل از غروب آفتاب) انجام میشود و امکان پرواز برای بالگردهای اورژانس در زمان تاریکی هوا وجود ندارد.
معصومی گفت: در شرایط نامناسب جوی شامل باد و باران شدید نیز امکان پرواز بالگرد اورژانس برای انجام ماموریت وجود ندارد بنابراین دانشگاه علوم پزشکی درصدد تامین بالگرد جدید و مجهز برای رفع محدودیتهای پروازی است.
اودرادامه بیان کرد: ۴۰ نقطه در استان همدان به عنوان پد فرود بالگرد اورژانس هوایی برای انجام ماموریت در مواقع ضروری شامل محدوده جاده ها، مراکز درمانی، نقاط گردشگری و مراکز بخشها ایجاد شده است.
انتهای پیام/م