آش ماست، یکی از غذا‌های پر طرفدار مردم استان گلستان است که با سبزیجات خوش طعم پخته و سرد سرو می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان،اکرم خانم یکی از بانوان گلستانی گفت: آش ماست یکی از غذا‌های مورد علاقه مردم گلستان است که (قبل از کرونا) در دور همی‌های دوستانه و حتی در طبیعت و در روز سیزده بدر نیز طبخ می‌شد.

او ادامه داد: سبزی که در این آش مورد استفاده قرار می‌گیرد گزنه است، گیاهی خودرو که به شدت برای پوست حساسیت‌زا است، اما خواص بسیاری دارد.

او افزود: مردم گلستان برگ‌های تازه این گیاه را می‌چینند و از آن در طبخ آش ماست استفاده می‌کنند.

اکرم خانم گفت: برای تهیه آش ماست، مقداری برنج همراه با گزنه، اسفناج، گشنیز، جعفری، برگ سیر، باقلا و کدو سبز پخته می‌شود و همراه با ماست سرو می‌شود.

آش ماست به شکل سنتی، به صورت سرد خورده می‌شود.

همچنین ماستی که بر روی این غذا استفاده می‌شود معمولا با سیر و نعنا طعم‌دار می‌شود.

انتهای پیام/م

برچسب ها: آش ماست ، غذای سالم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۴ ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۰
اشپزی جدید بذا رید دبگه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۲ ۱۴ فروردين ۱۴۰۰
آش ماست یا به زبان محلی ما،دوغ شوربا❤