به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از گرگان،اکرم خانم یکی از بانوان گلستانی گفت: آش ماست یکی از غذاهای مورد علاقه مردم گلستان است که (قبل از کرونا) در دور همیهای دوستانه و حتی در طبیعت و در روز سیزده بدر نیز طبخ میشد.
او ادامه داد: سبزی که در این آش مورد استفاده قرار میگیرد گزنه است، گیاهی خودرو که به شدت برای پوست حساسیتزا است، اما خواص بسیاری دارد.
او افزود: مردم گلستان برگهای تازه این گیاه را میچینند و از آن در طبخ آش ماست استفاده میکنند.
اکرم خانم گفت: برای تهیه آش ماست، مقداری برنج همراه با گزنه، اسفناج، گشنیز، جعفری، برگ سیر، باقلا و کدو سبز پخته میشود و همراه با ماست سرو میشود.
آش ماست به شکل سنتی، به صورت سرد خورده میشود.
همچنین ماستی که بر روی این غذا استفاده میشود معمولا با سیر و نعنا طعمدار میشود.
انتهای پیام/م