به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، معمولا به لایههایی از بستنی و ژله که پشت هم داخل لیوان ریخته میشود سان شاین میگویند و باقی مخلفات بستگی به ذائقه مصرف کننده دارد.
مواد لازم:
بستنی وانیلی (باتوجه به ذائقه خود میتوانید از طعمهای دیگر هم استفاده کنید)
ژله (میتوانید از چند رنگ ژله دلخواه استفاده کنید)
میوه دلخواه (معمولا از توت فرنگی و موز و آناناس استفاده میشود)
سس توت فرنگی یا سس شکلات
دانههای شکلات یا شکلات رنده شده (برای تزیین)
شوکو رول (برای تزیین)
مغز پسته و گردو خرد شده (برای تزیین)
خامه (برای تزیین)
چتر (برای تزیین)
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از میرزا قاسمی به ۳ روش مختلف و کباب مرغ سوخاری تا یک دسر خوشمزه و خاص + تصاویر
طرز تهیه:
ابتدا ژلهها را آماده میکنیم:
پودر ژله را داخل یک کاسه میریزیم و به اندازه یک لیوان به آن آب جوش اضافه میکنیم و با استفاده از یک چنگال هم میزنیم تا کاملا حل شود. سپس یک لیوان آب سرد اضافه کرده و هم میزنیم. ژله را داخل یخچال میگذاریم تا خودش را بگیرد. حدودا ۴ تا ۵ ساعت زمان لازم است.
روش تهیه سان شاین:
یک لیوان بلند را انتخاب میکنیم. ته لیوان را به اندازه ۳ سانت از ژله پر میکنیم سپس یک لایه ۳ سانتی هم بستنی اضافه میکنیم و به همین ترتیب لایهها را تا بالای لیوان ادامه میدهیم. بهتر است لایه آخر از بستنی باشد. حالا خامه را روی آن میریزیم. شوکو رولها و چتر را داخل آن قرار میدهیم و با دانههای شکلات و مغز پسته و گردو تزیین میکنیم و در آخر هم مقداری سس شکلات یا توت فرنگی روی آن میریزیم. (مطلب پیشنهادی: طرز تهیه کافه گلاسه)
نکات:
- بهتر است لیوانها را قبل از استفاده، مدتی درون یخچال قرار دهید تا هنگام کار، بستنی زود آب نشود.
- میتوانید از تکههای میوه هم برای تزیین روی سان شاین استفاده کنید.
- بنا به سلیقه خود میتوانید از دانههای شکلات، مغز پسته و گردو و یا حتی از تیکههای میوه در لابلای بستنی هم بریزید.
- برای تزیین روی سان شاین، اسمارتیز و ترافلهای رنگی هم گزینهی خوبی است.
- ضخامت لایهها بنا به سلیقه شما میتواند متغیر باشد.
- برخی از مربا و یا شربت میوهها هم استفاده میکنند.
نکته کلیدی: در کل مواد اصلی سان شاین ترکیبی از بستنی و ژله است و بقیه مواد بنا به سلیقه و ذائقه افراد متغیر است.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/