به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت ساندویچ پیتزا سوفله آشنا کنیم.
مواد لازم:
سیب زمینی پخته و رنده شده ۲ عدد متوسط
فلفل دلمه۲ عدد
پیاز ۲ عدد
مرغ پخته شده ۲ عدد
ماست ۱ لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
گشنیز خرد شده نصف لیوان
پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
سیر نرم شده ۲ حبه
تخم مرغ ۱ عدد
پنیر پیتزا رنده شده ۱ لیوان
نان مخصوص تست به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از میرزا قاسمی به ۳ روش مختلف و کباب مرغ سوخاری تا یک دسر خوشمزه و خاص + تصاویر
طرز تهیه:
۱. نانهای مخصوص تست را به ترتیب و کنار هم در ظرف نسوزی میچینیم بطوریکه بین نانها فاصله نباشد.
۲. مرغ پخته شده را ریش ریش میکنیم و روی نانها میریزیم بطوریکه تمام سطح نانها را بپوشاند.
۳. سیب زمینی پخته شده را با فلفل دلمه و پیاز که بصورت باریک و نازک خلال کرده ایم مخلوط میکنیم و روی مرغ میریزیم.
۴. ماست را با نمک و فلفل سیاه، گشنیز خرد شده، پودر فلفل قرمز و سیر نرم شده و ۱ عدد تخم مرغ مخلوط کرده و خوب هم میزنیم. سپس سس بدست آمده را روی سیب زمینی میریزیم.
۵. پنیر پیتزای رنده شده را روی مواد میریزیم بطوریکه تمام سطح مواد را بپوشاند.
۶. روی پنیر را با نانهای تست که کنار هم میگذاریم، میپوشانیم.
۷. سینی ساندویچ را بمدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد در فر میگذاریم تا روی نانها طلایی رنگ شود.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/