به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت کباب بختیاری خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم:
فلفل دلمهای متوسط - چهار عدد
گوجه فرنگی بزرگ – دو عدد
خیار پوست کنده و برش خورده – یک و نیم فنجان
سیر –دو حبه
سرکه سفید - دو قاشق غذاخوری
نمک – به مقدار لازم
روغن زیتون - پنج قاشق غذاخوری
آبلیموی تازه – به میزان لازم
پیاز خرد شده سفید - دو قاشق غذاخوری
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه:
در پخت سوپهای بهاری از سبزیجات تازه استفاده میشود به همین دلیل است که این نوع سوپها دارای رنگ و طعمی بی نظیر است.
۱- برای تهیه سوپ بهاری مقداری از فلفل دلمه ایها و سپس مقداری از گوجه فرنگیها را به صورت مکعبی خرد کنید.
۲- فلفل دلمهای و گوجه فرنگی را درون ظرفی مناسب با یکدیگر ترکیب کنید و سپس پیاز خرد شده و یک قاشق غذاخوری آبلیموی تازه را به مواد بیفزایید و هم بزنید.
۳- باقی مانده فلفل دلمه ایها و گوجه فرنگیها را خرد کنید و درون مخلوط کن بریزید.
۴- سپس خیار، سرکه، سیر، نمک و سه قاشق غذاخوری روغن را به مواد بیفزایید و مخلوط کن را روی درجه بالا تنظیم کنید تا مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
۵- سپس مواد را به مدت ۶۰ دقیقه در مکانی مناسب قرار دهید تا خنک شود.
۶- مایه سوپ را درون ظروف مناسبی بریزید و سپس روی هر یک از ظرفها از مخلوط فلفل دلمهای و گوجه فرنگی بریزید و دو قاشق غذاخوری باقی مانده از روغن زیتون را روی سوپ اضافه کنید.
منبع: خراسان
انتهای پیام/