فعال سیاسی اصلاح‌طلب درباره انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ توضیحاتی را ارائه کرد.

محمد هاشمی رفسنجانی عضو اسبق مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفت‌و‌گو با  خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ گفت:  شرکت مردم در انتخابات بستگی به صحنه رقابت و حضور نامزد‌های مطرح شده دارد و اینکه رقابت باید متناسب باشد؛ علاوه بر این موضوع کرونا هم عامل موثری در حضور مردم خواهد بود.

او ادامه داد: باید زمان رای گیری افزایش یابد؛ برای مثال می‌توان زمان رای گیری را تا چند روز افزایش داد تا مردم بدون احساس خطر از کرونا در حوزه‌های رای گیری حضور پیدا کنند. همچنین رقابت باید متوازن باشد تا شخصیت‌های سیاسی انگیزه شرکت برای رقابت داشته باشند. برای مثال اگر یک جناح با چهره معروف و جناح دیگر با یک چهره گمنام حضور یابد رقابت نامتوازن خواهد بود که باعث کاهش مشارکت خواهد شد.

هاشمی رفسنجانی درباره ویژگی‌های نامزدهای هر جریان گفت: باید نامزدهای هر دو جریان دارای برنامه باشند و با توجه به ضرورت‌هایی که برای کشور وجود دارد؛ باید دارای برنامه متناسب برای عبور از بحران‌های فعلی کشور باشند؛ باید اخلاق محور بوده و برای نشان دادن خود رقیب را تخریب نکنند؛ زیرا در این صورت این تخریب به کل نظام تعمیم داده می‌شود. پیشنهاد من این است که هر شخصی در ابتدا برخی از اعضای موثر تیم خود را معرفی کند تا مردم طرف مقابل خود را یک تیم ببینند، نه این که صرفا یک فرد را معرفی کنند. 

عضو اسبق مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به مهم‌ترین مشکلات امروز کشور هم گفت: مساله اقتصادی امروز کشور بسیار مهم است؛ همچنین برای ما مهم است که بتوانیم با کشورهای دنیا تعامل سازنده داشته و منافع ملی خود را از جهان بگیریم و تنش آفرینی نکنیم و باعث تنش زدایی شویم. البته همه اینها به شرط داشتن برنامه‌های موثر برای اداره کشور است.

او با اشاره به بحث تولید در کشور بیان کرد: مساله تولید بسیار مهم است؛ اما تولید نیاز به سرمایه، بازار مناسب و شرایط رقابت دارد و اینها همه شرایطی هستند که باید فراهم شوند. مخصوصا در بحث سرمایه یا باید دولت سرمایه گذاری کند و یا سرمایه گذار خارجی وارد میدان شود، در این شرایط سرمایه گذار خارجی که به میدان نمی‌آید و دولت هم چندان سرمایه‌ای برای سرمایه گذاری ندارد. بخش خصوصی قوی هم نداریم ؛ بنابرای دولت آینده باید راهکارهایی را برای تولید سرمایه ارائه بدهد.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
راد
۲۲:۰۷ ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۰
راه نجات کشور توجه به داخل هست و مردم ، فقط با شرکت تعاونی های مردمی میشود بجای تکیه به خارجی ها ، سرمایه های سرگردان مردم رو در غالب همین تعاونی ها وارد عرصه تولید نمود .فقط باید نخبگان راهکار های عملی رو به مردم ارایه دهند .از روستا که مراکز شروع تولید هست باید شروع کرد تا تولید آنها در قالب یک شرکت تعاونی تولید زراعی یا تولید دامی ، به نسبت توانمندی و محصولاتی که امکان کشت در آن نقطه ممکن هست و بر اساس میزان نیاز ، نه یکسال همه گوجه و پیاز بکارند و یک سال کسی نکارد ! دولت با حداقل امکانات میتواند مدیریت کند و بانک را نیز به این شرکتهای محلی متصل نماید و محصولات هم مستقیم توسط خود شرکت تعاونی به سردخانه یا انبار و یا مرکز فروش تحویل گردد .بدون حتی یک واسطه و دلال .در هر روستا تعدادی ماشین آلات کشاورزی وجود دارد و کمبود آن از طریق دولت تامین و بانکها با پرداخت مبالغ آن و اقساطی از شرکتها دریافت کنند .این کار سبب میشود جوانها تحصیل کرده در این روستاها نیز در همانجا مشغول شوند .فقط همت میخواهد و هدایت مردم به این سمت .
Iran (Islamic Republic of)
محسن
۱۰:۰۴ ۱۷ فروردين ۱۴۰۰
دولت بااعتبارمعادن کارت اعتباری درخانه ایجادکندنیازبه استخراج هم نیست.
آخرین اخبار