در گزارش زیر طرز تهیه کیک میوه خشک را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه کیک میوه خشک خوشمزه آشنا کنیم.

مواد لازم:
آب ۱/۳ فنجان
شکر یا خاکه قند ۴/۳ فنجان +۱ قاشق غذاخوری
مخلوط میوه‌های خشک به دلخواه ۱ و ½ فنجان
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۱ و ½ فنجان
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
کره ذوب شده ۱۱ قاشق غذاخوری


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از خورش دختر لوس گیلان و خوراک پرطرفدار بندری تا سوپ سرد بهاری + تصاویر


طرز تهیه:
ابتدا در یک قابلمه کوچک آب و ۱ قاشق شکر راروی حرارت بالا قرار داده تا بجوشد. سپس میوه‌های خشک را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم ۲ تا ۳ دقیقه بماند و بعد می‌گذاریم کنار تا سرد شود. فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت می‌گذاریم.


شکر و تخم مرغ‌ها را با همزن خوب می‌زنیم تا رنگش روشن شود وبعد آرد و پکینگ پودر را که قبلا باهم مخلوط کرده ایم را کم کم به مخلوطمان اضافه و هم می‌زنیم. در آخر کره و میوه‌های خشک را بدون آب اضافه با مواد مخلوط می‌کنیم. قالب را با کاغذ مخصوص و چرب شده می‌پوشانیم و مواد کیک را در آن پخش می‌کنیم. قالب را به مدت ۴۰ دقیقه در فر می‌گذاریم.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.