به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه رولت خرما خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم برای تهیه رولت خرما با گردو:
خرمای سیاه: یک کیلو
آرد گندم: حدود ۱ پیمانه
دارچین: یک قاشق سوپخوری
روغن جامد: ۲/۱ پیمانه
گردوی خرد شده:۲۰۰ گرم
پودر پسته یا نارگیل: مقداری برای تزئین
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از خورش دختر لوس گیلان و خوراک پرطرفدار بندری تا سوپ سرد بهاری + تصاویر
مراحل تهیه رولت خرما با گردو:
برای تهیه این رول مقوی ابتدا اول کار آماده کردن خرماها را شروع کنید و گردوها را داخل خرماها قرار دهید. اگر خواستید میتوانید پوست خرماها را از قبل بکنید و بعد گردوها را داخل خرماها قرار دهید. حالا آرد را که در یک ظرف بریزید و روی شعله قرار دهید، مرتب آن را هم بزنید تا رنگش عوض شود و طلایی شود.
روغن جامد آب شده را اضافه کنید و به هم زدن مواد ادامه دهید تا قهوهای شود. ظرف را از روی حرارت بردارید، نصف آرد را داخل قالب مورد نظر بریزید و با پشت قاشق یا یک پالت، صاف و یکدست کنید.
خرماها را روی مواد بچینید و پودر شکر و دارچین را روی خرما الک کنید و بقیه مواد را هم روی خرماها بریزید و صاف کنید. روی مواد را با دارچین و پودر پسته بپوشانید و قالب را برای چند ساعتی کنار بگذارید تا کاملا مواد سفت شوند.
بعد میتوانید با چاقو مواد داخل قالب را به ابعاد مورد نظر برش دهید و در ظرف بچینید و آخر کار با یک چای داغ میل کنید. به جای خرمای درسته میتوانید از خرمای له شده هم استفاده کنید.
منبع:دلگرم
انتهای پیام/
اسمش رولت خرماست اما رول کردن نداره...
آموزش یه چیز دیگه رو گذاشتن