کشت جو در بیش از ۴۲ هزار هکتار از مزارع آذربایجان‌غربی

مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی گفت: ۴۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع آبی و دیم استان به محصول جو اختصاص یافته است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه،  علی عیدی مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی از کشت جو در بیش از ۴۲ هزار هکتار از مزارع استان خبر داد و اظهارکرد: از این مقدار مزارع جو کشت شده در سال زراعی جاری در استان، ۱۳ هزارو ۵۰۰ هکتار به صورت آبی و ۲۹ هزار هکتار نیز به صورت دیم کشت شده است.

عیدی تصریح کرد: پیش بینی می‌شود علاوه بر این سطح ابلاغی کشت شده در فصل پاییز، ۱۰ هکتار از مزارع دیم و ۲۵۰۰ هکتار از مزارع آبی استان نیز زیر کشت جو بهاره برود.

او  با بیان اینکه در حال حاضر مزارع جو از سطح سبز مطلوبی برخوردارند، اضافه کرد: امسال برای بهره‌وری بیشتر مزارع جو و استفاده از ارقام پربازده، ۳۲۱ تن بذور گواهی شده جو آبی از ارقام بهمن و واکسیما و ۴۱ تن بذور گواهی شده جو دیم عمدتا از رقم سهند در اختیار کشاورزان استان قرار داده شده است.

او با اشاره به اینکه جو محصولی کم توقع نسبت به منابع آب و خاک بوده و دارای مقاومت بالایی در برابر انواع آفت‌هاست، افزود: شهرستان‌های شاهین‌دژ، میاندوآب و بوکان داری بیشترین سطح زیر کشت این محصول است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه کشاورزان برای تناوب کشت، جو را در مزارع می‌کارند، افزود: ۹۰ درصد جو تولیدی در استان به مصرف دام رسیده و بقیه برای مصارف دیگر اعم از تولید نان جو استفاده می‌شود.

جو از جمله محصولات مهم در بخش کشاورزی است که بیشتر در صنعت دامداری از آن استفاده می‌شود، کشت این محصول در اوایل پاییز سال گذشته بوده وبرداشت آن نیز در اواخرخرداد سال جاری انجام خواهد گرفت و به همین خاطر بیشترین آب مورد نیاز خود را از باران تامین می‌کند و نیاز چندانی به آبیاری بهاره ندارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.