به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، زنگنه معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان در نشست تنظیم بازار استان گفت: برای تامین نیاز مرغ استان و جلوگیری از کمبود سه کشتارگاه در شهرستانهای زابل، زاهدان و ایرانشهر راهاندازی شده و یک کشتارگاه در خاش در حال ساخت و راهاندازی است.
زنگنه افزود: کارگاهها و واحدهای تولیدی باید از حداکثر ظرفیت خود استفاده و کشتارگاهها با تمام توان کار کنند و ما نیز حمایت میکنیم.
ماندانا زنگنه با اشاره به مصوبات و ابلاغیههای هیات دولت در مورد تامین مرغ افزود: کارگروه تنظیم بازار باید پررنگتر و منظمتر تشکیل شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: نظارت بر تولید و توزیع مرغ زنده بر عهده جهاد کشاورزی قرار داده شده و لازم است این سازمان با استفاده از تمام توان خود در این عرصه نقش ایفا کند.
همچنین به گفته معاون بازرسی و حمایت از مصرفکنندگان سازمان صنعت معدن و تجارت سیستان و بلوچستان: با توجه به دستورالعملهای ابلاغی با تولیدکنندگان مرغ زنده که نسبت به تحویل مرغ به کشتارگاه اقدام نکنند براساس تخلفات احتکار و قاچاق برخورد میشود.
محمد قاسمی افزود: در گشت مشترک با سازمان جهاد و کشاورزی، دامپزشکی، تعزیرات حکومتی و نیروهای نظارتی اطلاعات سپاه سیستان و بلوچستان و دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان زاهدان از واحدهای مرغداری با مدیران واحدهای متخلف که از تحویل مرغ به کشتارگاه به دلیل فروش در بازار به قیمتهای بالاتر خودداری کرده بودند برخورد قانونی میشود.
بنابر اعلام معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان: نیاز سالیانه استان به گوشت مرغ حدود ٩٣ هزار تن است که تولیدات واحدهای مرغداری سیستان و بلوچستان تنها ٣٠ درصد نیاز این استان به گوشت مرغ را تأمین میکنند و ٧٠ درصد دیگر از استانهای همجوار تامین و وارد بازار مصرف استان میشود.
غلامرضا سرگزی ادامه داد: سال گذشته با جوجه ریزی ١٧ میلیون و ۴٠٠ هزار قطعه در واحدهای مرغداری استان حدود ٣٠ هزارتن گوشت مرغ تولید وروانه بازار مصرف شد.
او گفت: درنظر است علاوه بر تکمیل زنجیره تولید مرغ با افزایش واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی ضریب خودکفایی استان ارتقا یابد و برای رسیدن به مرز خودکفایی نیاز به ایجاد واحدهای جدید مرغداری با زمینه پرورش سالیانه ٣٢ میلیون جوجه ریزی است.
انتهای پیام/گ