جهاد کشاورزی خراسان شمالی با توجه به رویش قارچ‌های وحشی در طبیعت و افزایش برداشت مردم، درباره احتمال بروز مسمومیت‌های شدید بر اثر مصرف آن هشدار داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ،   محمدعلی شریکیان مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: شمار زیادی از قارچ‌های خودروی طبیعی می‌توانند سمی باشند و تشخیص قارچ‌های سمی از غیرسمی تنها در آزمایشگاه امکان‌پذیر است.


بیشتر بخوانید 


شریکیان افزود: هیچ فردی با مشاهده ظاهر قارچ، توانایی تشخیص انواع سمی از غیرسمی آن را ندارد.

شریکیان گفت: به همین دلیل ممکن است قارچ‌های سمی به ویژه در فصل بهار و حتی پاییز، مورد استفاده خوراکی قرار گرفته و منجر به بروز مسمومیت در افراد شده و عوارضی جدی و حتی مرگ آنان را در پی داشته باشد.


شریکیان با اشاره به رشد انواع قارچ‌ها در طبیعت و استفاده ناآگاهانه خانواده‌ها از قارچ‌های وحشی، افزود: از طریق ویژگی‌های ظاهری، بو و رنگ قارچ نمی‌توان به طور قطعی در خصوص سمی و غیرسمی بودن آن نظر داد و کوچکترین اشتباهی در تشخیص ممکن است به قیمت جان فرد و یا آسیب‌های جدی به اعضای بدن بینجامد.

۴۸ واحد تولیدی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت تولید سالانه ۵۵۰ تن در خراسان شمالی فعالیت دارند.

انتهای  پیام/ه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.