به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، محمدعلی شریکیان مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: شمار زیادی از قارچهای خودروی طبیعی میتوانند سمی باشند و تشخیص قارچهای سمی از غیرسمی تنها در آزمایشگاه امکانپذیر است.
بیشتر بخوانید
شریکیان افزود: هیچ فردی با مشاهده ظاهر قارچ، توانایی تشخیص انواع سمی از غیرسمی آن را ندارد.
شریکیان گفت: به همین دلیل ممکن است قارچهای سمی به ویژه در فصل بهار و حتی پاییز، مورد استفاده خوراکی قرار گرفته و منجر به بروز مسمومیت در افراد شده و عوارضی جدی و حتی مرگ آنان را در پی داشته باشد.
شریکیان با اشاره به رشد انواع قارچها در طبیعت و استفاده ناآگاهانه خانوادهها از قارچهای وحشی، افزود: از طریق ویژگیهای ظاهری، بو و رنگ قارچ نمیتوان به طور قطعی در خصوص سمی و غیرسمی بودن آن نظر داد و کوچکترین اشتباهی در تشخیص ممکن است به قیمت جان فرد و یا آسیبهای جدی به اعضای بدن بینجامد.
۴۸ واحد تولیدی پرورش قارچ خوراکی با ظرفیت تولید سالانه ۵۵۰ تن در خراسان شمالی فعالیت دارند.
انتهای پیام/ه