به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه تارت پیاز را به شما آموزش دهیم.
بیشتربخوانید
مواد لازم:
خمیر یوفکا: ۹ ورق
پنیر پارمزان: ۱/۲ پیمانه
پیاز حلقه شده: ۲ عدد
ریحان خرد شده: یک شاخه
کره ذوب شده: ۱۰۰ گرم
پنیرموزارلا: یک پیمانه
نعناع خشک: یک قاشق چایخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز پخت و تهیه:
۱- خمیر یوفکا را از فریزر خارج کنید و بگذارید تا از حالت انجماد خارج شود.
۲- برای تهیه این تارت میتوانید از قالبهای کوچک تک نفره یا بزرگ استفاده کنید. کف ظرف مورد نظر را چرب کنید و یک ورق از یوفکا را در آن قرار دهید. سطح خمیر را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته کنید تا خمیر کاملا مرطوب و منعطف شود به همین ترتیب سطح ظرف را با یوفکای آغشته به کره بپوشانید.
۳- مقداری از پنیر پارمزان را روی سطح یوفکا بریزید سپس روی پنیرها را با لایهای دیگر از یوفکا بپوشانید. مجددا پنیر ریخته و لایه سوم از یوفکاهای چرب شده را روی پنیر بپیچید (در نهایت داخل ظرف باید سه لایه یوفکا داشته باشید).
۴- سطح لایه سوم را با پنیر موزارلا پیاز ریحان نعناع خشک و ادویهها بپوشانید.
۵- تارت را داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/