به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه املت توفو را به شما آموزش دهیم.
بیشتربخوانید
مواد لازم:
روغن کانولا ۳ قاشق چایخوری
پنیر توفو ۴۰۰ گرم
پودر فلفل قرمز ۱.۵ قاشق چایخوری
زیره سبز ۱ قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری کدو سبز خرد شده ۱ عدد
ذرت یخ زده سه چهارم فنجان
پیازچه خرد شده ۴ عدد
پنیر مونتری جک تکه شده نصف فنجان
سس سالسا قرمز آماده شده نصف فنجان
گشنیز خرد شده یک چهارم فنجان
تهیه
یک و نیم قاشق چایخوری روغن را در تابهای بر روی حرارت متوسط بریزید.
توفو، پودر فلفل قرمز، زیره و نوک قاشق چایخوری نمک را به آن اضافه کرده و برای ۴ تا ۶ دقیقه هم بزنید تا توفو شروع به قهوهای شدن کند.
مواد داخل تابه را داخلی ظرفی بریزید.
یک و نیم قاشق چایخوری روغن باقیمانده را داخل تابه بریزید.
کدو سبز، ذرت، پیازچه و باقیمانده نمک را به تابه اضافه کنید.
حدود ۳ دقیقه مواد را هم بزنید تا پیاز و کدو نرم و ترد شود.
ترکیب توفو آماده شده را به مواد تابه اضافه کرده تا حدود ۲ دقیقه دیگر بپزد.
تابه را از روی حرارت بردارید و پنیر مونتری جک را در آن هم بزنید تا ذوب شود.
در هر بار سرو کردن ۲ قاشق غذاخوری سالسا و ۱ قاشق غذاخوری گشنیز بر روی آن بریزید.
منبع: شبکه آشپزی
انتهای پیام/