فرماندار کهگیلویه گفت: ۱۰ میلیارد ریال اعتبار به کارخانه خوراک دام و طیور در این شهرستان اختصاص یافت.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج، کریمی نژادفرماندار کهگیلویه از اختصاص ۱۰ میلیارد ریال اعتبار به کارخانه خوراک دام و طیور کهگیلویه، با هدف تحقق شعار سال خبر داد.


دارا کریمی نژاد با اشاره به اهمیت توجه به تولید و راه اندازی واحد‌های نیمه فعال و راکد گفت: با توجه به نامگذاری شعار سال توسط رهبر معظم انقلاب به سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی ها، تحقق این شعار بر همگان واجب و ضروری است که باید تلاش کرد به این شعار جامه عمل پوشاند.

 

او افزود: برای حل مشکلات واحد‌های تولیدی به همراه مسئولان ادارات متولی، مشکلات واحد تولید خوراک دام و طیور کهگیلویه مورد بررسی قرار گرفت و برای برطرف شدن این مشکلات تصمیم لازم نیز اتخاذ شد.


کریمی نژاد ادامه داد: نبود بازار فروش و کمبود سرمایه از مهمترین مشکلات این واحد تولیدی است که با برنامه ریزی‌های انجام شده مصوب شد ۱۰ میلیارد ریال تسهیلات به سرمایه گذار پرداخت شود تا بتواند این واحد را به چرخه تولید برگرداند و خوراک دام روستائیان شهرستان و شهرستان‌های همجوار را نیز تامین کند.


نریمانی رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان کهگیلویه هم گفت: با همکاری معاونت تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان سهمیه سالانه نهاده‌های دامی و مواد اولیه این واحد اختصاص می‌یابد و در سال گذشته ۹۰۰ تن مواد اولیه از جمله سویا، جو و سبوس در اختیار سرمایه گذار قرار گرفته است که در سال جاری به کنسانتره تبدیل و در اختیار دامداران قرار می‌گیرد.


رئیس اداره امور دام جهاد کشاورزی کهگیلویه هم در این بازدید به نقش این واحد در فعال شدن صنعت دامپروری شهرستان اشاره کرد و گفت: ۲۵۰ هزار راس دام سبک و ۱۴ هزار راس دام سنگین در شهرستان کهگیلویه وجود دارد که این دام‌ها نیاز به ۵۰۰ تن کنسانتره و مواد اولیه دامی دارند که راه اندازی این واحد تولیدی می‌تواند نقش مهمی در تامین خوراک دام روستائیان ایفاء کند.


دلداده افزود: ۵۵ درصد تولید خوراک این کارخانه متعلق به شهرستان کهگیلویه و ۴۵ درصد نیز به شهرستان‌های چرام لنده و بهمئی اختصاص دارد.


راوندی رئیس بانک سپه مرکزی دهدشت هم به مشکلات بانکی این واحد اشاره کرد و گفت: این واحد تولیدی بیش از ۱۰ میلیارد ریال بدهکاری بانکی دارد که با همکاری و مجوز مدیرعامل بانک سپه استان، برای تحقق شعار سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی ها، به سرمایه گذار مهلت داده شده تا بدهی بانکی خود را پس از تولید و بصورت اقساطی به بانک برگرداند و پس از آن نیز در صورت نیاز مالی و تسهیلات بانک سپه آماده همکاری با این واحد تولیدی است.


کیان مهر، سرمایه گذار این کارخانه تولیدی هم گفت: کارخانه خوراک دام و طیور کهگیلویه از سال ۹۳ شروع به کار کرد که پس از سه سال تولید به علت مشکلات مالی و بازار فروش با مشکل مواجه شد و به مدت سه سال نیز تعطیل بود.
وی افزود: این کارخانه ظرفیت تولید ماهانه ۶۰۰ تن انواع کنسانتره را دارد که ۲۵ نفر نیز اشتغال زایی داشته است که در صورت حمایت وراه اندازی خط تولید خوراک طیور میزان تولید به هزار تن در ماه و برای بیش از ۴۰ نفر نیز اشتغالزایی به دنبال دارد.

 

انتهای پیام/ص

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.