به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، اسکندر پاسالار مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر عنوان کرد: پارسال ۷هزار و ۷۴۸ نوزاد پسر و ۷ هزار و ۳۳۱ نوزاد دختر در استان متولد شد یعنی به طور میانگین در هر شبانه روز ۴۱ نوزاد در این استان به دنیا آمد.
او ادامه داد: با تولد این نوزادان، ۱۵ هزار و ۷۹ نفر به جمعیت استان افزوده شد و به یک میلیون و ۱۸۴ هزارو ۷۲۵ نفر رسید.
مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر با اشاره به تولد ۱۰۶ نوزاد پسر در برابر ۱۰۰ نوزاد دختر، افزود: ۷۶ درصد از ولادتهای ثبت شده در استان در نقاط شهری و ۲۴ درصد در نقاط روستایی ثبت شده، و بیشترین ولادت ثبت شده مربوط به شهرستان بوشهر با ۲۵.۹ درصد و کمترین میزان مربوط به شهرستان دیلم با ۳.۱ درصد بوده است.
بیشتر بخوانید
پاسالار بیان کرد: میانگین سن مادران در ولادتهای ثبت شده در سال گذشته ۲۹.۸ سال است و ۴۲.۲ درصد از ولادتهای ثبت شده در استان در ۵ سال نخست زندگی زوجین، ۳۱.۲ درصد در فاصله ۶ تا ۱۰ سال پس از ازدواج و ۲۵.۷ درصد پس از ۱۰ سال از شروع زندگی زوجین به وقوع پیوسته است.
او گفت: پرطرفدارترین نامهای انتخابشده برای نوزادان در سال ۹۹ برای پسران به ترتیب محمد، حسین، علی، امیرعلی و امیر حسین و برای دختران به ترتیب فاطمه، زهرا، زینب، رستا و فاطمه زهرا است.
مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر بیان کرد: همچنین در این سال تعداد ۲۰۸ واقعه دو قلوزایی و چهار واقعه سه قلوزایی در استان ثبت شده است.
پاسالار افزود: دو سوم جمعیت استان بوشهر در پنجره طلایی جمعیت (۱۵ تا ۶۵ سال) قرار دارد که با برخورداری از بیشترین فعالیت در حوزه اجتماعی و اقتصادی محور تولید، اشتغال و اقتصاد هستند.
او همچنین با اشاره به ثبتنام بیش از ۷۷۵ هزار نفر واجد شرایط برای دریافت کارت ملی در استان، عنوان کرد: تاکنون کارت ملی هوشمند برای ۹۰ درصد متقاضیان در استان بوشهر صادر شده و ۱۰ درصد کارتها هنوز باقی مانده است.
مدیرکل ثبت احوال استان بوشهر با اشاره به اهمیت کارت ملی هوشمند برای دریافت خدمات به ویژه در حوزه دولت الکترونیک، بیان کرد: این استان در اجرای برنامههای کارت ملی هوشمند جایگاه دوم را در کشور دارد و از ابتدای شروع این طرح تا امروز، پوشش ۱۰۰ درصدی را در استان داشتهایم.
انتهای پیام/ک