به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز با طرز تهیه مرحله به مرحله جوجه چینی خانگی به سراغتان آمدهایم تا یک وعده جذاب و خوشمزه به شما هدیه دهیم. جوجه چینی یکی از آن غذاهای معروف چینی است که معمولا با چاشنیهای تند و متفاوت در رستورانها و گاریها دستی کنار خیابان سرو میشود و بسیار خوشمزه است. تهیه این خوراک مرغ خوشمزه در خانه هم امکانپذیر است و فقط کافی است کمی صبر و سلیقه به خرج دهید تا با خلاقیت و ترکیب چاشنیهای جدید یک غذای متفاوت و دلپذیر برای خود و خانوادهتان آماده کنید. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه مرحله به مرحله این خوراک جوجه چینی خانگی را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم
فیله مرغ ۴۰۰ گرم
آبلیمو تازه دو قاشق غذاخوری
زعفران دم کشیده دو قاشق غذاخوری
نمک سه قاشق چایخوری
سودا یک عدد
تخم مرغ دو عدد
پودر سیر یک قاشق چایخوری
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
آرد سفید معمولی یک پنجم پیمانه
روغن سرخکردنی به مقدار لازم
سس گوجهفرنگی تند به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از کوکو سیب زمینی با برنج و شامی هویج خوشمزه تا خورش آلو زرشک+ تصاویر
طرز تهیه
برای تهیه یک جوجه چینی رستورانی یا جوجهچینی با سس تارتار فوت و فنهای به خصوصی وجود دارد که باید حتما آنها را بدانید و با دقت به آنها عمل کنید تا نتیجه دلخواهتان را به دست آورید؛ اما برای تهیه یک جوجه چینی خانگی متفاوت و خلاقانه با چاشنی زعفران و سودا کافی است تمام مواد اولیه ساده و قابل دسترس آن را آماده کنید و دست به کار شوید. برای شروع ۴۰۰ گرم جوجه را در ظرفی تمیز بریزید و به دو قاشق آبلیمو تازه آغشته کنید.
سپس دو قاشق غذاخوری زعفران دم کشیده، یک قاشق چایخوری نمک و یک چهارم فنجان سودا به جوجهها اضافه کنید و ظرف را داخل یخچال قرار دهید تا برای ۳۰ دقیقه استراحت کند و مواد خوب به خورد جوجهها برود.
حالا برای تهیه خمیر بنیه جوجه چینی باید دو عدد تخممرغ را در کاسه تمیز دیگری بشکنید و با یک پیمانه سودا، یک قاشق چایخوری نمک، بیکینگ پودر، پودر سیر و فلفل سیاه خوب مخلوط کنید. سپس به آرامی آرد را به این مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جوجهها آماده شود.
جوجهها را از یخچال بیرون بیاورید و تمام آنها را به این مایه آغشته کنید. یک تابه گود انتخاب کنید و روی شعله متوسط گاز قرار دهید و درون آن را با روغن سرخکردنی پر کنید و اجازه دهید تا خوب داغ شود. سپس جوجه چینیها را داخل روغن قرار دهید و به مدت پنج دقیقه تا زمانی که روی آنها طلایی شود سرخ کنید.
پس از سرخ شدن جوجهها را بیرون بیاورید و روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها کشیده شود. حالا جوجه چینی خانگی شما آماده است و میتوانید آن را با یک لیوان خنک موهیتو انار و سالاد کلم و سس تند گوجه فرنگی نوش جان کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/