به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، مهدی غیب الهی معاون بهبود امور دامی سازمان جهاد کشاورزی یزدبا اشاره به ظرفیت ۶۰ هزار تن تولید استان که ۲۴ هزار تن آن مازاد بر مصرف است، گفت: اولویت نخست مسئولان استان و جهاد کشاورزی تامین مرغ مورد نیاز مردم به ویژه در ماه رمضان است.
او افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون به طور میانگین روزانه حدود ۱۵۰ تن مرغ در کشتارگاههای استان ذبح و توزیع میشود و مشکلی در تامین و توزیع آن وجود ندارد.
معاون بهبود امور دامی سازمان جهاد کشاورزی یزد تصریح کرد: با توجه به ۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی در سال ۱۳۹۹ به نظر میرسد هیچ کمبودی در بازار مصرف گوشت مرغ وجود نداشته باشد.
غیب الهی افزود: ۹۶۰ واحد پرورش مرغ گوشتی با هفت و نیم میلیون قطعه جوجه ریزی در هر دوره در استان وجود دارد که این تعداد جوجه پرورش داده میشود.
او با اشاره به برخی مشکلات در تامین مرغ مورد نیاز شب عید در استانهای همجوار، خاطرنشان کرد: هیچ نگرانی برای تامین مرغ مورد نیاز در استان وجود ندارد و شهروندان مطمئن باشند توزیع مرغ به روال عادی انجام میشود.
معاون سازمان جهاد کشاورزی یزد با بیان اینکه در استان ۹۶۰ واحد تولید مرغ گوشتی تاسیس شد، اظهار داشت: برخی واحدهای فعال، سالانه ۶۰ هزار تن گوشت مرغ تولید و به بازار مصرف عرضه میکنند.
غیب الهی تصریح کرد: در حالی که تولید ماهانه مرغ در استان حدود پنج هزار تن است، ماهانه ۲ هزار و ۲۰۰ تن مرغ در استان مصرف میشود.
انتهای پیام/ی