به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالادهای ایتالیایی در تمام دنیا شهرت زیادی دارند و با ترکیبی لذیذ از انواع سبزیجات و پروتئین، طعمی دلپذیر و ظاهری جذاب دارند. به طور معمول انواع سالادهای ایتالیایی با سسهای خانگی و خوشمزه یک گزینه مناسب برای دورهمیها و مهمانیها محسوب میشود و رنگ و جلوه بی نظیری به سفره تان میبخشد. تنوع سالادهای ایتالیایی آن قدر زیاد است که معمولاً با هر سلیقه و مذاقی همخوانی دارد و کمتر کسی است که از طعم بی نظیر و ظاهر فوق العاده این سالادها لذت نبرد.
برای طعم دادن به انواع سالادهای ایتالیایی میتوانید مقداری آب لیمو ترش تازه به سالاد اضافه کنید.
برای عطر سالاد ایتالیایی بهتر است که به جای فلفل سیاه پودر شده از فلفل سیاه تازه آسیاب شده استفاده نمایید.
شما میتوانید به انواع سالاد ایتالیایی سزار مرغ گریل شده و یا کبابی نیز اضافه کنید.
اضافه کردن تخم مرغ پخته شده به انواع سالاد ایتالیایی بافتی نرم و خوشمزه به آن میبخشد.
شما میتوانید برای خوشمزهتر شدن انواع سالادهای ایتالیایی نان تستهایی را که به صورت مربعی برش خورده اند را کمی با سیر و روغن زیتون تفت دهید و به سالاد اضافه کنید.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه سالاد ایتالیایی بدون گوشت
مواد لازم
کاهوی بزرگ: ۲ عدد
پیاز قرمز متوسط خلالی خرد شده: نصف لیوان فرانسوی دسته دار
پنیر پارمزان رنده شده: نصف لیوان فرانسوی دسته دار
زیتون سیاه: نصف لیوان فرانسوی دسته دار
گوجه گیلاسی: ۱ لیوان فرانسوی دسته دار
فلفل تازه آسیاب شده: به مقدار لازم
پودر سیر: ۱ قاشق چای خوری
پونه کوهی خشک: ۱ قاشق چای خوری
ریحان خشک شده: ۱ قاشق چای خوری
نمک: نصف قاشق چای خوری
روغن زیتون: نصف لیوان فرانسوی دسته دار
سرکه قرمز: ۲ قاشق غذاخوری
آجیل و کنجد: به مقدار لازم
طرز تهیه
مرحله اول؛ آماده کردن سس سالاد
در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد ایتالیایی باید سس سالاد را آماده کنید. برای این کار پودر سیر، پونه کوهی خشک، ریحان خشک، نمک، روغن زیتون، سرکه قرمز و مقداری نمک، فلفل و پودر سیر را با هم ترکیب کنید. مواد را در یک کاسه مخلوط کنید. شما میتوانید از این سس تا یک هفته هم در یخچال نگهداری کنید و آن را روی انواع سالادهای ایتالیایی بریزید و از طعم آن لذت ببرید.
در مرحله دوم از طرز تهیه سالاد ایتالیایی باید کاهو، گوجه گیلاسی و پیاز را با آب فراوان بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. سپس کاهوها را خرد کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید. پوست پیاز را جدا کنید و آن را با استفاده از یک چاقوی تیز به صورت خلالی و نازک خرد کنید. سپس گوجه گیلاسی را از وسط نصف نمایید. همه مواد را با هم ترکیب کنید. در نهایت سس را به سالاد ایتالیایی اضافه کنید. زیتون را خرد کنید و روی سالاد بریزید. در مرحله آخر کمی مغز و آجیل خرد شده روی سالاد بریزید. برای این کار میتوانید از انواع تخمه، گردو و مقداری کنجد و سیاه دانه نیز استفاده کنید.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/