به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان، هیربد، رئیس بیمارستان امام حسین(ع) ملایر با اشاره به اینکه در پیک چهارم بیشتر موارد مثبت بستری جوانان و ردههای سنی زیر ۵۰ سال هستند، اظهار داشت: بیمارستانهای امام حسین(ع)، دکتر غرضی و بیمارستان مهر ملایر، هر سه زیر بار کرونا رفتند به طوریکه بخش ویژه بیماران کرونایی در بیمارستان امام حسین(ع) از یک بخش به چهار بخش افزایش یافته است.
او افزود: در پیک چهارم که نوع انگلیسی کووید ۱۹ است، سرعت بدحال شدن بیمار و درگیری ریهها چند برابر شده به طوریکه فردی که ۱۲ ساعت قبل سرپا بوده و حال عمومی خوبی داشته، حالا نیازمند مراقبتهای ویژه و استفاده از دستگاههای تنفسی است.
هیربد در ادامه به علائم گوارشی اسهال و استفراغ علاوه بر تب، سرفه، بدن درد و از بین رفتن علائم بویایی در کرونا انگلیسی اشاره کرد و یادآور شد: در پیک چهارم با سرعت پنج برابری انتقال بیماری و سهولت انتقال نسبت به کرونا چینی مواجه هستیم یعنی فردی با کرونای انگلیسی به راحتی و به سرعت میتواند جمع بسیاری را آلوده کند.
رییس بیمارستان امام حسین(ع) ملایر با اشاره به اینکه شرکت در تجمعات، دعوت به مرگ یکدیگر است تأکید کرد: در آبان ماه بیش از ۷۰ نفر از پرسنل بیمارستان امام حسین (ع) به کرونا مبتلا شدند و در حال حاضر نیز با گذشت تنها سه روز از پیک چهارم، دو نفر از پرسنل این بیمارستان درگیر شده و در ۱۰ روز آینده بدون شک این تعداد افزایش خواهد یافت.
هیربد اضافه کرد: استفاده از ماسک، شستن مداوم دستها با آب و صابون، پرهیز از تجمعات و ترددهای غیرضروری و انجام خریدهای ضروری منزل به صورت هفتگی انجام شود، زیرا که تنها راه شکستن زنجیره انتقال بیماری رعایت فاصله اجتماعی و دور بودن از یکدیگر است، در غیر این صورت علاوه بر به خطر انداختن جان خود، عزیزانمان را از دست خواهیم داد.
انتهای پیام/م