استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: باید مکانی برای بستری بیماران مانند مدارس و نقاهتگاه‌ها در شرایط بحرانی از هم‌اکنون پیش‌بینی شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، اقبال عباسی استاندار چهارمحال و بختیاری در ستاد مدیریت و مقابله با بیماری کرونای استان گفت: تخت‌های بیمارستانی پیش‌بینی شده برای بستری بیماران کرونایی در حال تکمیل است، بنابراین باید مکانی برای بستری بیماران مانند مدارس و نقاهتگاه‌ها در شرایط بحرانی از هم‌اکنون پیش‌بینی شود.

او با اشاره به اینکه باید در اجرای قوانین، مصوبات و همچنین نظارت و بازرسی از بازار، ادارات، ارگان‌ها و ... جدیت وجود داشته باشد، افزود: گزارش روزانه این بازرسی‌ها باید به دبیرخانه ستاد کرونا ارسال شود، اگر ممنوعیت‌ها و محدودیت‌ها به درستی اجرا می‌شد، قطعا نباید وضعیت به شرایط بحرانی می‌رسید، برخورد با متخلفان در اولویت باشد.


بیشتر بخوانید


عباسی با اشاره به اینکه مصوبات ستاد کرونا در استان برای مدیران دستگاه‌های اجرایی پس از ابلاغ لازم‌الاجرا است اضافه کرد: پس از ابلاغ مصوبه هیچ مدیری نمی‌تواند به بهانه هماهنگی با وزارتخانه مربوطه از اجرای مصوبه امتناع کند.

او با تاکید بر اینکه وضعیت استان از نظر شیوع کرونا در حالت مطلوبی قرار ندارد، ادامه داد: تمامی شهرستان‌های چهارمحال و بختیاری در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند، ظرفیت تخت‌های بیمارستانی پیش‌بینی شده برای بستری بیماران کرونایی در حال تکمیل است، بنابراین باید مکانی برای بستری بیماران مانند مدارس و نقاهتگاه‌ها در شرایط بحرانی از هم‌اکنون پیش‌بینی شود.

عباسی گفت: نقاهتگاه‌ها با متولی‌گری سپاه و اورژانس به سرعت تجهیز و برای پذیرش بیماران کرونایی آماده شود، کپسول اکسیژن، تخت بستری و پتو از ملزومات نقاهتگاه است، ارگان‌هایی از جمله بسیج، هلال‌احمر، بهزیستی، نیروی انتظامی، بنیاد شهید و انجمن خیرین کسپول‌های اکسیژن مازاد خود را در اختیار نقاهتگاه‌ها قرار دهند.

او با بیان اینکه بانک‌ها و ادارات باید خلوت شوند، افزود: در وضعیت قرمز کرونایی باید تنها یک سوم کارمندان در محل کار حضور داشته و مابقی کارمندان در دورکاری باشند، اما باید مراقبت شود که دورکاری به معنای این نیست که کارمندان از این فرصت برای تفریح و مسافرت استفاده کنند، بلکه باید امورات شغلی را از منزل پیگیری کنند.

عباسی اضافه کرد: همچنین بانک‌ها در این ۱۰ روز تنها ملزم به ارائه خدمات ضروری هستند و نباید به بهانه اخذ تسهیلات و ... در بانک‌ها تجمع شود، با توجه به تعطیلی بازار، برای پرداخت اقساط نیز به افراد مهلت داده شود.

او در خصوص کمبود نیروی نظارتی در ارگان‌های مرتبط با امر نظارت ادامه داد: بسیج برای جبران این کمبود اعلام آمادگی کرده است، فرمانداران در شورای تامین میزان نیروی مورد نیاز خود را برای مباحث امنیتی، تردد‌ها و نظارت به فرمانده سپاه هر شهرستان اعلام کنند، همچنین بازرسان دستگاه های نظارتی و کادر مراکز بهداشت و درمان شامل دورکاری نمی‌شوند.

عباسی در خصوص فعالیت غیرضروری برخی از اصناف در خیابان‌های پرتردد شهرستان‌ها مانند خیابان کاشانی و ملت، گفت: باید تذکرات لازم به این اصناف داده شود، اگر نتوانیم با مباحث نظارتی از شلوغی در این خیابان‌ها بکاهیم، مجبوریم این خیابان‌ها را برای کاهش تردد و تجمع مسدود کنیم.

او افزود: اصناف به غیر از گروه شغلی یک عموما باید تعطیل باشند، در شهرستان‌ها برای تعمیرگاه‌های لوازم خانگی و موبایل به‌صورت شیفت‌بندی برنامه تعیین شود.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار