به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خاشو یکی از خوشمزهترین غذاهای ارمنی است . با ما همراه باشید تا با طرز تهیه این غذای فوق العاده خاص و خوش طعم آشنا شوید.
در پخت و پز غذا در ارمنستان کمتر از ادویه جات مختلف استفاده میشود و معمولا نمک و فلفل ادویه چاشنی اصلی غذاست. از معروفترین غذاهای سنتی ارمنستان میتوان به خاش یا خاشو اشاره کرد.
مواد لازم برای تهیهی خاشو
عدس: ۲ پیمانه
آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری سرپر
پیاز متوسط: ۲ عدد
گشنیز خشک: به مقدار لازم
نمک و زردچوبه: به میزان لازم
روغن: کمی
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از خورش بادمجان بدون گوشت جا افتاده و استیک سیب زمینی تا ماسالا دوسا هندی + تصاویر
طرز تهیه غذای محبوب ارمنی خاشو
ابتدا عدس را شسته و با مقداری آب و کمی نمک میپزیم.
سپس ۱ قاشق غذاخوری آرد را در تابهای ریخته و کمی حرارت میدهیم و هم میزنیم تا نسوزد.
وقتی کمی رنگش تغییر کرد مقداری روغن زده و هم میزنیم تا حال مایه سفتی پیدا کند.
در تابهای جدا پیاز های خرد کرده را در روغن تفت داده و پس از طلایی شدن، نمک و زردچوبه و ۱ قاشق غذاخوری گشنیز خشک اضافه میکنیم.
سپس تمامی مواد را در مخلوط کن با هم خوب مخلوط میکنیم اگر خشک بود کمی آب اضافه میکنیم تا خوب باهم مخلوط شوند.
این غذا مزهی گوشت و عدس میدهد، ولی فاقد گوشت است و بسیار خوشمزه است.
منبع: دلگرم
انتهای پیام/