به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، محمد صادق خانجانی مدیر جهاد کشاورزی خانمیرزا گفت: در سالن قارچ خوراکی به مساحت ۱۲۰ متر مربع واقع در بخش ارمند روزانه ۱۰۰ تا ۲۰۰ کیلوگرم محصول برداشت میشود.
او افزود: این طرح با ظرفیت تولیدی هشت تن در سال از جمله طرحهای موثر بهبود تولید است.
بیشتر بخوانید
خانجانی اضافه کرد: قارچ به عنوان منبعی سرشار از پروتئین و اسیدهای آمینه، کربوهیدرات ها، چربی ها، ویتامین ها، مواد معدنی (پتاسیم، مس، فسفر و آهن) و سایر مواد غذایی ضروری، و با توجه به طعم و بوی خاص و منحصر به فرد، در لیست غذای انسان قرار میگیرد.
او ادامه داد: امروزه مصرف قارچ نه به علت عطر و طعم، بلکه به عنوان یک منبع غذایی برای غنی سازی تغذیه مورد توجه است.
انتهای پیام/ف