در گزارش زیر طرز تهیه سینه مرغ با چیلی و خامه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت سینه مرغ با چیلی و خامه آشنا کنیم.

مواد لازم برای تهیه سینه مرغ با چیلی و خامه:

یک قاشق چای خوری نمک
یک و نیم قاشق چای خوری پودر چیلی
یک و نیم قاشق چای خوری پودر پیاز
۲ قاشق چای خوری پودر سیر
۴ سینه مرغ بدون بدون پوست
یک چهارم فنجان کره
نصف فنجان کرم سنگین


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از فوت و فن‌های پخت دیزی به روش سنتی و ساندویچ زبان مکزیکی تا خاشو یک پیشنهاد ساده و بی‌نظیر+ تصاویر


مراحل تهیه سینه مرغ با چیلی و خامه:

ادویه جات بالا (نمک، چیلی، پودر پیاز و پودر سیر) و سینه مرغ را با هم ترکیب کنید. در ماهی تابه بزرگ سوپ نیمی از کره را حرارت دهید و جوجه را روی حرارت متوسط ​​به مدت حدود ۷ تا ۸ دقیقه بپزید، یک بار از هر طرف تاب دهید. (مقداری که هر طرف خوب سرخ شود)

خامه غلیظ را به داخل قابلمه‌ای بریزید و حرارت را کم کنید. چند دقیقه بهم بزنید، تا زمانی که غلیظ شود، باقی مانده‌ی کره را اضافه کنید. هنگامی که کره ذوب شد مرغ را در چهار بشقاب قرار دهید و با سس بپوشانید.

منبع: دلگرم

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.