در این مطلب قصد داریم روش تهیه کنگر پلو با رشته را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت کنگر پلو با رشته آشنا کنیم.

مواد لازم

برنج ۲ پیمانه
کنگر پاک شده۳۰۰ گرم
رشته (پلویی)۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده۶ قاشق سوپ خوری
پیاز۲ عدد
مرغ۴-۵ تکه
گردو۲۰۰ گرم
کشمش۲۰۰ گرم
نمک و روغن به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از فوت و فن‌های پخت دیزی به روش سنتی و ساندویچ زبان مکزیکی تا خاشو یک پیشنهاد ساده و بی‌نظیر+ تصاویر


طرز تهیه
برنج را بشویید و با آب و مقداری نمک خیس کنید. کنگر‌های پاک شده را بشویید و در سبدی بریزید تا آب اضافی شان گرفته شود. حالا آن‌ها را به صورت خلال‌های پهن و بزرگ خرد کنید.

در یک تابه گود مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. یک عدد پیاز را نگینی خرد کنید و داخل تابه بریزید. هنگام سرخ کردن پیاز، کنگر را هم اضافه کنید. مقداری نمک هم بریزید. برای اینکه کنگر‌ها رنگ و طعم بهتری بگیرند دو قاشق سوپ خوری زعفران دم کرده به کنگر‌های سرخ شده اضافه کنید.

در این فاصله که کنگر‌ها همراه پیاز در حال سرخ شدن هستند، پیاز دوم را پوست بگیرید و خرد کنید. در قابلمه دیگری مقداری روغن بریزید و روی حرارت قراردهید، سپس پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید. بعد از ۲-۱ دقیقه فیله‌های مرغ را همراه با مقداری نمک اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس بقیه زعفران دم کرده را اضافه کنید، درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا فیله‌ها با حرارت کم پخته و سرخ شوند.

یک قابلمه مناسب را با مقداری آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را داخل آن بریزید. بعد از اینه برنج کمی جوش خورد، رشته‌ها را اضافه کنید و بگذارید همراه با برنج نیم پز شوند، سپس مخلوط برنج و رشته را آبکش کنید.

مقداری روغن داخل قابلمه بریزید. چند تکه نان یا چند برش سیب زمینی برای ته دیگ کف قابلمه بچینید. حالا مخلوط برنج و رشته را داخل قابلمه بریزید، درِ قابلمه را بگذارید و صبر کنید تا برنج دم بکشد. در این فاصله کشمش و گردو را جداگانه در مقداری روغن تفت دهید و کنار بگذارید.

رشته پلو را در ظرف مورد نظرتان بریزید، آن را با کنگر، کشمش، گردو و فیله‌های مرغ تزئین و سرو کنید.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.