بستری بیماران حاد تنفسی در بیمارستان‌های خراسان جنوبی به بالاترین میزان خود در یک ماه گذشته رسید و با ثبت سه فوتی جدید، روز‌های مرگ کرونایی فرا رسید.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، دهقانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با نگرانی از افزایش بیماران حاد تنفسی در بیمارستان‌ها گفت: وضعیت بیمارستان‌های استان خوب نیست و تعداد بیماران حاد تنفسی از ۲۰ مورد در هفته آخر اسفند به ۱۲۳ بیمار افزایش یافته است.

او با اشاره به تخصیص ۵۰۰ تخت بیمارستانی به بیماران کرونایی در استان افزود: هر چند با بستری ۲۷۰ بیمار حاد تنفسی، هنوز ظرفیت خالی تخت‌های ویژه در بیمارستان‌ها وجود دارد، اما اگر سیر صعودی بیماران کرونایی همچنان ادامه یابد، تخت‌ها پُر می‌شوند و چه بسا ممکن است با کمبود تجهیزات و کادر درمانی مواجه شویم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تصریح کرد: ۱۴ ماه است که کادر درمانی، شبانه روزی در حال خدمت رسانی به بیماران هستند و افزایش حجم بیماران آن‌ها را به شدت خسته و فرسوده کرده است.

افزایش ۵۰ درصدی تخت‌های مراقبت ویژه بزرگسالان

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، هر چند تخت‌ها و تجهیزات بیمارستانی در وضعیت مناسبی قرار دارند و تعداد تخت‌های مراقبت‌های ویژه بزرگسالان از ۱۰۳ مورد به ۱۵۳ تخت رسیده است، اما با همین فرمان پیش برویم کمبود تخت‌ها و تجهیزات خودش را نشان خواهد داد و درگیر پیک خطرناک چهارم کرونا خواهیم شد.

دهقانی هشدار داد: خراسان جنوبی همچنان در ردیف ۱۲ استان با شیب تند کرونا قرار دارد و امیدواریم با همکاری همه مردم و اصناف در اجرای محدودیت‌ها و ممنوعیت‌های تردد بتوانیم تا قبل از رسیدن به پیک خطرناک، این موج را بشکنیم.

هر گونه علائم سرماخوردگی را فرض بر کرونا بگیرید

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در ادامه با اشاره به جهش ویروس کرونا و قدرت سرایت بالای آن افزود: با توجه به گسترش نوع جهش یافته ویروس کرونا در کشور، شرایط به گونه‌ای است که هر فردی کوچکترین علائمی از سرفه، آبریزش بینی، گلودرد، سردرد، تب، تنگی نفس و کاهش بویایی و چشایی را در خود ببیند به کرونا مبتلا شده، مگر خلافش ثابت شود.

دهقانی به افراد مشکوک به کرونا توصیه کرد: حتما به مراکز سرپایی تشخیص کرونا و مطب پزشکان مراجعه کنند و از خود درمانی و تجویز خودسرانه دارو‌ها پرهیز کنند.

او بیان کرد: سال گذشته محدودیت تست گرفتن از افراد مشکوک وجود داشت، اما امسال خوشبختانه روزانه ۸۰۰ مورد تست تشخیص سریع و ۴۰۰ تست مولکولی در استان انجام می‌شود و کمبودی در این زمینه نیست.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۹ ۲۵ فروردين ۱۴۰۰
اوایل که تازه کرونا اومده بود پلیس در ورودی های شهر مستقر می شد و اجازه ورود خودروهای غیر بومی و خروج خودروهای بومی رو نمی داد اما الان که هیچ خبری از حضور پلیس در ورودی ها نیست و خودروها بدون دردسر وارد میشن و مردم رو گرفتار می کنن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۲ ۲۵ فروردين ۱۴۰۰
چرا یکی نیست جلوی ورود خودروهای غیر بومی رو در شهرستان طبس بگیره، شهر مون قرمز شده و نه پلیس خودروها رو جریمه می کنه و نه هم مناطق گردشگری رو تعطیل می کنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۷ ۲۵ فروردين ۱۴۰۰
چرا با افرادی که از قرنطینه خارج میشن برخورد نمیشه؟ وقتی این طور همه چیز رها میشه نباید انتظار داشت کرونا از بین بره