توجه به نکات بهداشتی در مصرف قارچ ها

مدیر گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : مردم باید از دست زدن به قارچ‌های سمی خودداری کنند، زیرا در مواردی شاهد جذب سم این قارچ‌ها از طریق پوست بوده‌ایم.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، کیوان خاصی مدیر گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : مردم باید از دست زدن به قارچ‌های سمی خودداری کنند، زیرا در مواردی شاهد جذب سم این قارچ‌ها از طریق پوست نیز بوده‌ایم.

او گفت : برخلاف اینکه مردم تصور می‌کنند مصرف قارچ خودرو مشکلی ایجاد نمی‌کند و از روی ظاهر آن و از طریق شیر یا قاشق نقره‌ای امکان تشخیص سمی بودن آن‌ها وجود دارد، این گونه نیست و تنها با فرآیند‌های آزمایشگاهی سمی بودن یا نبودن قارچ‌ها قابل تشخیص است.

مدیر گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: با توجه به شیوع بیماری کرونا مردم باید در منزل بمانند و بیرون نروند و تصور نکنند با رفتن در دامن طبیعت اتفاقی برای آن‌ها نخواهد افتاد، زیرا ممکن است با افراد ناقل برخورد کنند.

او افزود: مردم از مصرف قارچ‌هایی که از سلامت آن‌ها مطمئن نیستند به طور جدی بپرهیزند و اگر قصد مصرف قارچ دارند بهترین روش استفاده از قارچ‌های پرورشی و بسته‌بندی شده در فروشگاه‌های معتبر است.

خاصی ادامه داد: با تمام این شرایط در صورتی که فردی به این توصیه‌ها توجه نکرد و با مصرف قارچ، علائمی نظیر اسهال، استفراغ و درد شکم پیدا کرد باید به نزدیکترین مرکز درمانی مراجعه کند.

او گفت: متأسفانه علایم مسمومیت با قارچ سمی دیرهنگام بروز می‌کند و در نهایت منجر به نارسایی کبد و مرگ خواهد شد.

خاصی از مردم خواست، از مصرف قارچ‌های کوهی و قارچ‌هایی که دستفروش‌ها عرضه می‌کنند، جدا بپرهیزند .

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.