به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، همه مان شک نداریم که غذاهای شمالی جزو بهترین غذاهای کشورمان هستند. امروز طرز تهیه مالاوابیج خوشمزه شمالی را به شما اموزش داده ایم.
مواد لازم برای خورش مالاوابیج
مرغ ۱ عدد کامل
پیاز ۱ عدد بزرگ نگینی خرد شده
رب انار ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل قرمزبه میزان لازم
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از بال مرغ خوشمزه با سس باربیکیو و کنگر پلو تا فنجانهای نوتلا و ژله آبرنگی + تصاویر
طرز تهیه مالاوابیج
قبل از شروع یک ظرف مناسب انتخاب کنید و ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی در آن بریزید
همچنین ۱ یا ۱.۵ قاشق غذاخوری رب انار بهش اضافه کنید، از رب گوجه فرنگی برای رنگ دادن به غذا و از رب انار برای مزه دادن به غذا استفاده میکنیم.
پس میتونید خودتون این نسبت رو کمی دست کاری کنید، چون در رنگ غذا تاثیر خواهد داشت، این ربی که من استفاده کردم از شمال خریدیم و کیفیت خیلی عالی داشت.
سپس آرام آرام بهش ۲ لیوان آب اضافه میکنیم و هم میزنیم تا رب کاملا در آب رقیق شه، به این مایع برای دادن عطر و طعم به غذا کمی فلفل قرمز اضافه کنید و همچنین کمی نمک به این مایع اضافه کنید.
توجه کنید این غذا اصلا تند نیست. این مایع در واقع آب و سس غذا هست و دیگه نباید بهش آب اضافه کرد در حین پخت.
سینههای مرغ رو در اندازههای مناسب تکه تکه کنید، هر چه تکهها کوچکتر باشه سس غذا بهش بیشتر میچسبه و خوشمزهتر میشه.
در داخل یک ماهیتابه روغن میریزیم و تکههای مرغ رو بهش اضافه میکنیم، کاملا مرغها رو در روغن سرخ کنید. باید کاملا سرخ بشه و به عوض شدن رنگش کفایت نکنید.
سپس بعد از اینکه مرغ هارو سرخ کردیم و آب مرغها خارج شد، اونها رو به یک قابلمه متوسط خالی که روی شعله کم قرار داره منتقل میکنیم تا با همون روغنی که به مرغها چسبیده هم کمی مرغ بپزه.
سپس به روغن و آب مرغ باقیمانده در ماهیتابه پیاز رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا پیازها نرم و پخته شن.
بعد از اینکه پیازها رو سرخ کردیم اونها رو با روغن و آب مرغ همراهش روی مرغهایی که داخل قابلمه قرار داره میریزیم، سپس روی مرغها ادویههایی از جمله (نمک، فلفل قرمز، کاری، زردچوبه، دارچین) و همچنین ادویه لیمو فلفلی به مقدار دلخواه اضافه میکنیم تا مزه خوشمزهای به خودش بگیره.
سپس سسی که تهیه کرده بودیم رو بهش اضافه میکنیم و در قابلمه رو میذاریم تا با شعله کم و ملایم حدود ۲ ساعت تا ۲:۳۰ بپزه و سسش غلیظ شه، در اواسط پخت مرغها رو زیر و رو کنید تا نسوزن بعد هم نوش جان کنید.
منبع: دلگرم
انتهای پیام/
عکس خورشت هویج رو گذاشته میگه مالاوابیجه...
عزیزم یه دفعه میپختی این مالا والا رو بعد آموزش میدادی.