به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، رهبر انقلاب اسلامی سال ۱۴۰۰ را سال «تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها» نامگذاری و تاکید فرمودند: شعار انقلابی جهش تولید امسال باید با حمایت همهجانبه و رفع موانع، کامل محقق شود.
مسعود گلشیرازی گفت: نامگذاری امسال که بسیار موشکافانه و دقیق به آن پرداخته شده به نوعی حکایت از آن دارد که وقت آن رسیده که شعارها به عمل تبدیل شود.
او ادامه داد: نامگذاری سالها طی یک دهه گذشته حکایت از توجه، آسیب شناسی و مداقه ویژه رهبر معظم انقلاب به حوزه اقتصاد کشور دارد.
رئیس اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان اظهار داشت: توجه به مفاهیمی همچون کار و همت مضاعف، حمایت از کار و سرمایه ایرانی و موضوعاتی مانند توجه به تولید در سالهای گذشته از عناوینی بود که اذهان جامعه را به خود معطوف کرد و حاکی از این بود که بخش اقتصاد بعنوان مهمترین حوزهای است که باید به آن پرداخته شود.
او اضافه کرد: هر الگو و تغییری مستلزم مشارکت آحاد جامعه در تمام رسته هاست و نامگذاری سالها بدین معناست که تمامی اقشار، مدیران، فعالان اقتصادی، بنگاهها و دستگاهها و سیاستگذاران حاکمیتی باید بیش از پیش تمرکز خود را بر این حوزه صرف کنند.
گلشیرازی خاطرنشان کرد: در صورتی که دست اندرکاران امر، به این رهنمودها توجه و تمرکز ویژه داشته و با التزام عملی به دور از شعارزدگی به همه رهنمودهای معظم له جامه عمل بپوشانند بطور قطع گره کوره اقتصاد کشور باز خواهد شد.
او تهدیدات و فشارهای دشمنان به همت وافر و خودباوری ملی نیاز داشته و وحدت، یکپارچگی و عملگرایی مبتنی بر خرد، لازمه غلبه بر این تهدیدات است.
رئیس اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی استان اصفهان با بیان اینکه تجربه نشان داده که ملت ایران مراحل بسیار سختی را با کلید واژه وحدت، یکپارچگی و اقدام به موقع توانسته سپری کنند ابراز امیدواری کرد که این اتفاق در حوزه اقتصاد کشور هم دور از دسترس نیست و در این صورت هیچ دشمنی یارای ایستادگی در برابر عزم ملت سربلند ایران را نخواهد داشت.
او افزود: گام اول برای فائق آمدن بر تحریم ها، نیاز به تحکیم خودباوری ملی داشته و باید باور کنیم که ما میتوانیم.
گلشیرازی گفت: با توجه به تحریمهای بین المللی علیه ایران طی ۲ سال گذشته و مشکلات و محدودیتهای مضاعف پاندمی کرونا، آمارها بیانگر این است با سیاست گذاری و الزام به حذف واردات و توجه به تولیدات داخلی، شاهد رشد تولید در برخی از حوزههای راهبردی بوده ایم.
او بیان کرد: دشمنان منتظر بودند کشور در اثر تحریمها و شیوع ویروس کرونا دچار چالش و بحران شود، اما در صورتی که همه گیری کرونا وجود نداشت و مانع زدایی از تولید کننده و کارآفرین محقق میشد بطور قطع و بر خلاف تصور، آمار نرخ بیکاری در کشور اوضاع بهتری از وضع موجود میداشت و اوضاع تولید و رشد اقتصادی بهتر از وضعیت موجود بود.
او ادامه داد: هر اتفاقی در این کشور با رمز "ما میتوانیم" شدنی است و سیاستها باید بطور عملی به تحقق این مهم کمک کنند و دولتمردان باید امید خود مبنی بر تامین هزینههای دولت از محل درآمدهای ارزی حاصل از خام فروشی به ویژه نفت را مسدود و با همراهی و حمایت از بخش خصوصی، به رونق بخش تولید داخلی اعتماد داشته باشند.
اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت، بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر، حدود ۸۴۰ معدن در حال بهرهبرداری با سرمایهگذاری بیش از ۱۰ هزار میلیارد ریال و حدود ۲۰۰ هزار واحد صنفی، صنعتیترین استان کشور بشمار میآید.
سهم اصفهان در صنعت کشور ۱۱ درصد، سرمایهگذاری ۱۰ درصد و اشتغال صنعتی هشت درصد و رُتبه این استان در طرحهای نیمهتمام صنعتی و تعداد معادن اول و از نظر ذخایر معدنی، دوم است.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/ش