به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی در جلسه کمیتههای تخصصی مقابله با کرونا با اشاره به گزارش وزارت بهداشت و درمان درخصوص تامین واکسن از برخی کشورها و همچنین ورود اولین محموله واکسن خریداری شده از سبد کواکس (۷۰۰ هزار دز) به کشور، خاطرنشان کرد:خوشبختانه روند تولید واکسن کاملا امیدوارکننده است، اما با همه تلاشهای انجام شده قاعدتا تا پیش از تابستان واکسن ایرانی به دست ما نخواهد رسید و لذا تامین واکسن با مساعدت بخش خصوصی در دستور کار دولت و در اولویت نخست قرار گرفته است.
جلسه کمیتههای تخصصی مقابله با کرونا روز پنج شنبه با حضور همه اعضا در حضور رئیس جمهور برگزار و بر اساس گزارش کمیته امنیتی - اجتماعی و پیشنهاد قرارگاه عملیاتی ستاد مقرر شد محدودیتهای در نظر گرفته شده برای شهرهای قرمز و نارنجی تا پایان هفته آینده تمدید شود.
رئیس جمهور در این زمینه با اشاره به اینکه واکسیناسیون در کنار رعایت دستورالعمل ها از مهمترین و اساسیترین راهها برای کنترل کرونا است، گفت: اگر چه تحریمها مانع بزرگی در مسیر تامین واکسن مورد نیاز کشور بوده و موجب تاخیر در تهیه آن شده، اما تهیه واکسن همواره مورد اهتمام بوده است.
وی افزود: امیدواریم با تمهیدات اندیشیده شده واکسن مورد نیاز در سریعترین زمان ممکن تهیه شود. با توجه به گزارشهایی که وزارت خارجه در مورد تهیه واکسن در روزهای اخیر ارائه کرده به زودی شاهد ورود محمولههای بعدی واکسن خواهیم بود.
در این جلسه، کمیتههای بهداشت و درمان و امنیتی - اجتماعی و همچنین قرارگاه عملیاتی ستاد ملی گزارشهای جداگانهای از وضعیت موج چهارم بیماری در استانهای مختلف کشور و همچنین چگونگی اجرای محدودیتهای در نظر گرفته شده برای کنترل و مهار این موج جدید ارائه کردند.
همچنین با توجه به وضعیت بیماری در استانهای کشور به ویژه شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی، اعضای کمیتههای تخصصی ستاد ملی مقابله با کرونا، عوامل موثر در خیز جدید بیماری را بررسی کردند که نتایج این بررسیها نقش مهم و تاثیرگذار همزمانی جهش انگلیسی ویروس وکاهش قابل ملاحظه رعایت دقیق و کامل دستورالعمل های بهداشتی و عادی انگاری از سوی مردم در روزهای پایانی سال را اثبات میکند.
رئیس جمهور پس از دریافت این گزارشها با اشاره به اقدامات انجام شده در استانها بعد از مواجه شدن با موجهای جدید بیماری در ۱۴ ماه گذشته، از تفویض اختیارات لازم به قرارگاه عملیاتی ستاد برای اتخاذ تصمیمات لازم و اجرای آن در جهت مدیریت و مهار هر چه سریعتر موج چهارم بیماری در کشور خبر داد.
روحانی با تاکید بر ضرورت حفظ آرامش روانی جامعه به ویژه در موج چهارم که شدت آن با موجهای قبلی متفاوت است، گفت: مدیریت بحران فعلی باید با حفظ آرامش انجام گیرد. نباید با اظهار نظرها و اطلاع رسانی غلط و هیجانی و موضع گیریهای تند آرامش روانی جامعه مختل شود.
رئیس جمهور در این جلسه همچنین با تاکید بر اهمیت اطلاع رسانی درست و بموقع در مورد خطرات موج چهارم کرونا و مقابله با سواستفادههای سیاسی احتمالی از این مساله، تصریح کرد: با توجه به اینکه در سه موج قبلی هم رعایت نشدن کامل و دقیق پروتکلها از عوامل اصلی افزایش شیوع بود، در این مرحله نیز میتوانیم با هشدار نسبت به خطرات عادیانگاری و کاهش رعایت دستورالعملها از مشکل عبور کنیم.
در این جلسه همچنین بر اساس گزارش کمیتههای بهداشت و درمان و امنیتی اجتماعی، درمورد دستورالعمل های مرتبط با مراسم و آیینهای ماه رمضان از جمله مراسم شبهای قدر و راهپیمایی روز قدس مقرر شد، پروتکلها و دستورالعملهای لازم تدوین و پس از هماهنگیهای لازم برای تصویب به ستاد ملی کرونا ارائه شود.
رئیس جمهور با اشاره به اهمیت برگزاری مراسم عبادی در ماه مبارک رمضان، تاکید کرد: در شرایط فعلی راهبرد اصلی حفظ جان و سلامت مردم است و بی تردید برای اطمینان از حفظ سلامت مردم، پروتکلها به گونهای تدوین خواهد شد که در کنار برگزاری این آیینها، حفظ جان مردم نیز مورد توجه باشد.
انتهای پیام/
شلوعی مترو و بازار و مسافرتها باعث ازدیاد این بیماری شد
ملت هم مقصرند
مسافرت ووو میروند .بعد میگویند
چرا دولت جلوی ما را نگرفت
انگاری که زوال عقل دارند و
کسی باید برایشان تصیمیم بگیرد
خدا بهتون عقل داده .در تمام دینا این ویروس منحوس قربانی میگیرد
خرد و کلان هم سرش نمیشه
قوی و ضعیف هم سرش نمیشه
خودتان باید دل تون به حال خودتون بسوزد و
بفکر سلامت تون باشید
به گردن این و ان نیندازید
مرد باشید و قبول مسیولیت کنید
واقعاً متشکرم از جاری شدن قوانین اسلامی
همه مغازه ها و اداره ها بازه
امیدوارم اندکی پیگیری کنید
همه جا بازه فقط پارک ها رو چراغ هاشو خاموش کردید
چه وضعیه
یکی هم دلش نمیسوزه رسیدگی کنه
چند درصدی های بی درد.
جالبه که همینا(پولدارا: سلبریتی ها و...) هم تو انتخابات بشدت از شما حمایت میکنند (با پول و وجه اجتماعیشون)
کاش ما متوجه بشیم