ناسا رسما اعلام کرد قصد دارد هفته آینده با همکاری اسپیس ایکس، ۴ فضانورد دیگر را با فضاپیمای کرو دراگون به ایستگاه فضایی بین‌المللی بفرستد.

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از سایت اسپیس، اسپیس ایکس و ناسا رسما قصد دارند تا هفته آینده چهار فضانورد را به ایستگاه فضایی بین‌المللی اعزام کنند؛ طبق اعلام ناسا این اعزام قرار است در تاریخ ۲۲ آوریل یعنی پنجشنبه آینده انجام شود که اتفاقا روز زمین است. بر همین اساس موشک فالکون ۹ اسپیس ایکس و فضاپیمای کرو دارگون از سکوی A۳۹ در مرکز فضایی کندی در فلوریدا پرتاب می‌شوند. این دومین پرواز خاص کرودراگون خواهد بود، همان کپسولی که باب بهنکن و داگ هارلی را سال گذشته به ایستگاه فضایی بین‌المللی برد.

کرو دراگون چهار فضانورد ناسا با نام‌های شین کیمبرو و مگان مک آرتور، آکیهیکو هوشیده و توماس پسکت، فضانورد آژانس فضایی اروپا (ESA) را حمل خواهد کرد، این فضانوردان ۶ ماه را در فضا سپری خواهند کرد.

کتی لوئدرز، رئیس پرواز فضایی انسان ناسا، روز پنجشنبه در یک کنفرانس خبری گفت: بررسی آمادگی پرواز بسیار موفقیت آمیز بود؛ ما تنها یک مورد داشتیم که باید طی چند روز آینده برطرف شود.

بیل گرستنمایر، معاون ساخت و قابلیت اطمینان پرواز در اسپیس ایکس (و رئیس اسبق پرواز فضایی ناسا) در همان کنفرانس خبری گفت: تیم‌های مستقر در بررسی‌های خود احتمال بروز خطا در بارگیری را داده‌اند، جایی که ممکن است در واقع کمی اکسیژن اضافی را در آن بارگیری کنیم، موشک‌های اسپیس ایکس از اکسیژن مایع و نفت سفید درجه یک موشک برای پیشرانه استفاده می‌کنند.

گرستنمایر افزود: سایر ماموریت‌های فالکون ۹ نیز با همان پیکربندی با موفقیت پرواز کرده‌اند، اما اسپیس ایکس اخیرا هنگام آزمایش موشک بر روی زمین در تگزاس این مسئله را کشف کرده است. این شرکت میزان اکسیژن مایع را کمی بیشتر از حد انتظار تشخیص داده است، اما آن‌ها هنوز علت این اختلاف را کشف نکرده‌اند. ما امروز این موضوع را با تیم ناسا بررسی کردیم، اما وقت کافی نداشتیم که واقعا همه داده‌ها را مرور کنیم و به عواقب معنای آن بنگریم. ما قصد داریم برای بررسی این موضوع و تعیین اینکه آیا این می‌تواند خطری برای فضانوردان باشد، یک قدم پیش‌تر رویم.

او تصریح کرد: اگر مسئله اکسیژن مایع مطابق انتظار حل شود و همه موارد دیگر طبق برنامه پیش بروند؛ کرو ۲ در تاریخ  ۲۲ آوریل پرتاب شده و پس از ۲۳ ساعت در ایستگاه فضایی بین‌المللی لنگر می‌اندازد.


بیشتر بخوانید 


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار