تنوع گونه‌های گیاهی، استفاده از شیوه‌های ارگانیک برای مبارزه با بیماری ها، تولید عسل بدون تغذیه شکر و مدیریت صحیح زنبورستان‌ها را از عوامل تولید عسل کیفی و مرغوب برشمرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، عسل یکی از محصولات غذایی با ارزش است که علاوه بر مصرف غذایی کاربرد دارویی هم دارد و تقریبا در درمان اغلب بیماری‌ها مفید است و جالب اینکه به‌دلیل فواید متعددی که دارد در زمان شیوع کرونا مصرف آن در کشور با افزایش چشمگیری روبه‌رو بوده است.

زنبورداری در خراسان شمالی سابقه دیرینه‌ای دارد و یکی از حرفه‌های اصیل و قدیمی است. به همین دلیل عسل تولید این منطقه از کیفیت بالایی برخوردار است.

با توجه به خشکسالی و تغییرات اقلیمی، خروج از تک محصولی، ارتقاء دانش زنبورداران و توجه به توسعه تولید سایر فرآورده‌های زنبور عسل از قبیل ژله رویال، گرده گل، زهر زنبور، بره موم وافزایش بهره وری از جمله برنامه‌های آینده این اشتغال است.

با توجه به وجود مراتع غنی با پوشش گیاهان دارویی (نظیر گون، آویشن و...) عسل‌های تولیدی استان از ارزش غذایی و دارویی بالایی برخوردار است.

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.