نرگس جوزدانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اهمیت مصرف وعده سحری اظهار کرد: در ماه رمضان فرصت چندانی برای تامین مواد مغذی مورد نیاز بدن نداریم.
او افزود: در وعده افطار و وعده شام باید حتما از غذاهای سبک و ساده استفاده کنیم، اما سبک بودن وعده سحری باعث میشود تا در طول روز انرژی کافی نداشته باشیم و از نظر میزان آب بدن دچار اختلال شویم.
جوزدانی تصریح کرد: اهمیت ندادن به وعده سحری باعث میشود تا تشنگی و خستگی بیشتر، ضعف بدن، سردرد، تشدید یبوست و ایجاد اختلالات در متابولیسم بدن را شاهد باشیم.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: از آن جایی که زمان زیادی را در طول روز گرسنه میمانیم و مایعات کافی به بدن ما نمیرسد بنابراین برای جلوگیری از آسیبها باید وعده سحری را جدی بگیریم.
جوزدانی با بیان اینکه وعده سحری به خصوص برای تامین آب بدن حائز اهمیت است، تاکید کرد: وعده سحر برای افراد شاغل روزه دار از اهمیت بیشتری برخوردار است چرا که کنترل تشنگی مهم بوده و باید به وعدههای غذایی در ماه رمضان برای سالم نگهداشتن بدن توجه کرد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/